Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Utrecht – Cambuur op tv | Eredivisie

Utrecht – Cambuur op tv | Eredivisie

  Utrecht – Cambuur op tv kijken? Op Zaterdag 13 Augustus 2022 om 20:00 uur spelen Utrecht en Cambuur tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Utrecht: De Galgenwaard. Wil je de wedstrijd Utrecht – Cambuur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 23750 toeschouwers in het De Galgenwaard nemen Utrecht (Utrecht) en Cambuur (Leeuwarden) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Utrecht – Cambuur op tv.
  • Wanneer: Zaterdag 13 Augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Galgenwaard, het stadion van Utrecht.
  • Uitgezonden op: ESPN
  Utrecht - Cambuur op tv

  Utrecht – Cambuur op tv

  Wil je Utrecht – Cambuur op tv kijken? De wedstrijd tussen Utrecht uit Utrecht en Cambuur uit Leeuwarden wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Utrecht – Cambuur op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Utrecht – Cambuur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Utrecht-Cambuur op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur:
  • Utrecht staat op dit momentachtste in de Eredivisie.
  • Cambuur staat op dit moment vijftiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Utrecht: “De Galgenwaard” (23750 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  FC Utrecht tegen Cambuur Leeuwarden in de Galgenwaard moet normaal gesproken een winst voor FC Utrecht betekenen. Maar de Friese strijders zullen zich niet eenvoudig gewonnen geven. FC Utrecht heeft met Bas Dost in de gelederen een gevaarlijke voorhoede die zich in de eerste speelronde meteen liet zien. Het wordt belangrijk flink water te drinken, want het wordt heet vandaag!

  Utrecht – Cambuur op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Utrecht-Cambuur bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Utrecht -Cambuur LIVE
  • 21:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op tv. Bovendien zijn er rondom de wedstrijden uitgebreide analyses en hoogtepunten te zien van andere wedstrijden. Ook kijk je natuurlijk naar de voor- en nabeschouwing. ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie uit. Tenslotte kijk je bij ESPN ook naar programma’s als “Eredivisie op vrijdag”, ESPN vandaag en de Eretribune. Daarin worden uitgebreid voetbalwedstrijden besproken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Utrecht en Cambuur is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een competitie van formaat. De Europese successen van Nederlandse clubs zorgen ervoor dat steeds meer spelers de keuze voor de Eredivisie maken. Daardoor spelen er steeds vaker grote, bekende spelers in de Nederlandse Eredivisie. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant om naar te kijken.

  Utrecht – Cambuur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Utrecht-Cambuur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Utrecht – Cambuur kijk je op ESPN.

  Utrecht – Cambuur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Utrecht en Cambuur uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Utrecht – Cambuur kijken

  Wil je gratis naar Utrecht tegen Cambuur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Utrecht-Cambuur gratis te bekijken.

  Livestream Utrecht – Cambuur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Utrecht en Cambuur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Utrecht – Cambuur kijken

  De samenvatting van Utrecht – Cambuur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Utrecht-Cambuur:
  Wanneer is Utrecht – Cambuur op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur wordt gespeeld op Zaterdag 13 Augustus 2022.

  Hoe laat is Utrecht – Cambuur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Utrecht – Cambuur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Utrecht (Utrecht) en Cambuur (Leeuwarden) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Utrecht – Cambuur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Utrecht en Cambuur wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Utrecht – Cambuur kijken?

  Je kijkt Utrecht – Cambuur op ESPN.

  Kan ik gratis naar Utrecht en Cambuur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Utrecht – Cambuur kunt kijken.

  Kan ik Utrecht – Cambuur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Utrecht -Cambuur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *