Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » US Sassuolo – Juventus op tv | Serie A

US Sassuolo – Juventus op tv | Serie A

  US Sassuolo – Juventus op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 18:00 uur spelen US Sassuolo en Juventus tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van US Sassuolo: MAPEI Stadium. Wil je de wedstrijd US Sassuolo – Juventus live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 21,525 toeschouwers in het MAPEI Stadium nemen US Sassuolo (Sassuolo) en Juventus (Turijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: US Sassuolo – Juventus op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: MAPEI Stadium, het stadion van US Sassuolo.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  US Sassuolo - Juventus op tv

  US Sassuolo – Juventus op tv

  Wil je US Sassuolo – Juventus op tv kijken? De wedstrijd tussen US Sassuolo uit Sassuolo en Juventus uit Turijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • US Sassuolo – Juventus op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : US Sassuolo – Juventus LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over US Sassuolo-Juventus op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus:
  • US Sassuolo staat op dit moment op plaats 12e in de Serie A.
  • Juventus staat op dit moment op plaats 7e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van US Sassuolo: “MAPEI Stadium” (21,525 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.
  Juve gaat dit weekend op bezoek bij Sassuolo. De Oude Dame heeft zich weer enigszins weten te herpakken na een slechte seizoenstart. Toch werd de vorige wedstrijd, tegen Lazio Roma, verloren. Nu zal Juve zich weer willen revancheren. De wedstrijd tegen nummer twaalf Sassuolo lijkt daar ideaal voor.

  US Sassuolo – Juventus op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma US Sassuolo-Juventus bij Ziggo Sport:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, US Sassuolo -Juventus LIVE
  • 20:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Italiaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten voor de Serie A. De zender beschikt maar liefst over zes kanalen waardoor ze veel voetbalwedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Dit geeft jou als kijker de gelegenheid om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De Serie A is de hoogste competitie in Italië en het is dan ook niet voor niets dat Ziggo de tv-rechten heeft. Het staat namelijk garant voor mooi voetbal.

  Serie A op tv

  De match tussen US Sassuolo en Juventus is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). In de Serie A zitten natuurlijk veel prachtige clubs met een rijke historie. AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus zijn slechts enkele van de grote clubs in het Italiaanse topvoetbal. Bovendien spelen er bij de Italiaanse clubs op dit moment veel Nederlandse spelers. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om op tv te kijken.

  US Sassuolo – Juventus bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je US Sassuolo-Juventus op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd US Sassuolo – Juventus kijk je op Ziggo Sport.

  US Sassuolo – Juventus bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS US Sassuolo – Juventus kijken

  Wil je gratis naar US Sassuolo tegen Juventus kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om US Sassuolo-Juventus gratis te bekijken.

  Livestream US Sassuolo – Juventus (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting US Sassuolo – Juventus kijken

  De samenvatting van US Sassuolo – Juventus kijken? Wil je de wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd US Sassuolo-Juventus:
  Wanneer is US Sassuolo – Juventus op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is US Sassuolo – Juventus op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt US Sassuolo – Juventus live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen US Sassuolo (Sassuolo) en Juventus (Turijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt US Sassuolo – Juventus uitgezonden?

  De wedstrijd tussen US Sassuolo en Juventus wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik US Sassuolo – Juventus kijken?

  Je kijkt US Sassuolo – Juventus op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar US Sassuolo en Juventus op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar US Sassuolo – Juventus kunt kijken.

  Kan ik US Sassuolo – Juventus ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast US Sassuolo -Juventus zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *