Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » US Sassuolo – Atalanta

US Sassuolo – Atalanta

  US Sassuolo – Atalanta op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 20:45 uur spelen US Sassuolo en Atalanta tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van US Sassuolo: MAPEI Stadium. Wil je de wedstrijd US Sassuolo – Atalanta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 21,525 toeschouwers in het MAPEI Stadium nemen US Sassuolo (Sassuolo) en Atalanta (Bergamo) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: US Sassuolo – Atalanta op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: MAPEI Stadium, het stadion van US Sassuolo.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  US Sassuolo - Atalanta op tv

  US Sassuolo – Atalanta op tv

  Wil je US Sassuolo – Atalanta op tv kijken? De wedstrijd tussen US Sassuolo uit Sassuolo en Atalanta uit Bergamo wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • US Sassuolo – Atalanta op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : US Sassuolo – Atalanta LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over US Sassuolo-Atalanta op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta:
  • US Sassuolo staat op dit moment op plaats 16e in de Serie A.
  • Atalanta staat op dit moment op plaats 4e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van US Sassuolo: “MAPEI Stadium” (21,525 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Sassuolo speelt dit weekend de lastige thuiswedstrijd tegen Atalanta. Hoewel Sassuolo niet direct in de degradatiezone komt, wil het toch wat meer punten pakken om dit seizoen zeker in de Serie A te blijven. Voor Atalanta telt iedere wedstrijd. De club staat vierde, maar het verschil met de nummer twee is slechts 2 punten. Ook het verschil met de nummer 6 van de Serie A is klein. Dat gat is maar één punt. Het is dus heel erg spannend bovenin de Italiaanse competitie.

  US Sassuolo – Atalanta op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma US Sassuolo-Atalanta bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, US Sassuolo -Atalanta LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A. De Serie A kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport en daar vind je veel aandacht voor de topclubs in het Italiaanse voetbal. Bovendien spelen er op dit moment veel Nederlanders in de Serie A en daar heeft Ziggo Sport natuurlijk ook extra aandacht voor.

  Serie A op tv

  De match tussen US Sassuolo en Atalanta is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A wordt steeds spannender. Hoewel Napoli momenteel met kop en schouders boven de rest uitstijgt, is het daaronder wel heel spannend. Het verschil tussen nummer 2 en 6 is maar drie punten. Bovendien vind je bovenin de Serie A alle topclubs. AC Milan, Inter, Lazio Roma, Atalanta en AS Roma doen allemaal bovenin mee. De competitie gaat de komende weken dus beslist worden. Welke club kan aanhaken bij de topclubs en welke club zakt weg? De Serie A op tv kijken is nu spannender dan ooit.

  US Sassuolo – Atalanta bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je US Sassuolo-Atalanta op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd US Sassuolo – Atalanta kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  US Sassuolo – Atalanta bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS US Sassuolo – Atalanta kijken

  Wil je gratis naar US Sassuolo tegen Atalanta kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om US Sassuolo-Atalanta gratis te bekijken.

  Livestream US Sassuolo – Atalanta (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting US Sassuolo – Atalanta kijken

  De samenvatting van US Sassuolo – Atalanta kijken? Wil je de wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd US Sassuolo-Atalanta:
  Wanneer is US Sassuolo – Atalanta op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is US Sassuolo – Atalanta op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt US Sassuolo – Atalanta live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen US Sassuolo (Sassuolo) en Atalanta (Bergamo) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt US Sassuolo – Atalanta uitgezonden?

  De wedstrijd tussen US Sassuolo en Atalanta wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik US Sassuolo – Atalanta kijken?

  Je kijkt US Sassuolo – Atalanta op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar US Sassuolo en Atalanta op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar US Sassuolo – Atalanta kunt kijken.

  Kan ik US Sassuolo – Atalanta ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast US Sassuolo -Atalanta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *