Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht op TV (zondag 24 april 2022)

Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht op TV (zondag 24 april 2022)

  Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Union St. Gilloise en R.S.C. Anderlecht live op TV kijken? De wedstrijd uit de Jupiler Pro League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De Jupiler Pro League wedstrijd wordt gespeeld in Joseph Marienstadion, het stadion van Union St. Gilloise. De wedstrijd begint om 19:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League (België)
  • Wie: Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 19:30.
  • Waar: Joseph Marienstadion (Stadion van Union St. Gilloise)
  • Op TV: Ziggo Sport
  Union St. Gilloise - R.S.C. Anderlecht op TV

  Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht op TV

  De wedstrijd Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht in de Jupiler Pro League wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 19:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht op TV
  • 19:30 uur: Voorbeschouwing
  • 19:30: Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht

  Alles over Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht:
  • Union St. Gilloise staat op dit moment eerste in de Jupiler Pro League.
  • R.S.C. Anderlecht staat op dit moment derde in de Jupiler Pro League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Union St. Gilloise, Joseph Marienstadion.
  • Competitie: Jupiler Pro League, België.

  Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht bij Ziggo Sport

  Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier: De Pro League in België kijk je live op Ziggo Sport. Steeds meer Nederlandse spelers komen in actie in de hoogste Belgische competitie. Ziggo Sport besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de Pro League. De competitie van onze zuiderburen heeft een iets andere indeling dan de Nederlandse. Zo is er sprake van een kampioenschapsronde waar de vier beste clubs van België strijden om het kampioenschap. Dit gebeurt in een onderlinge strijd. Extra reden dus om naar de Belgische Pro League te kijken bij Ziggo Sport!

  Jupiler Pro League op TV

  De Belgische Pro League is inmiddels ten einde gekomen. Dit betekent dat we doorgaan met de “kampioenschapsronde”. Hierin strijden de beste vier clubs van België om het landskampioenschap. Dit jaar zijn dat: Union, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp. Zij spelen onderling in een poule om te bepalen wie de kampioen van België wordt. Allemaal topwedstrijden dus! Een goede reden om naar de Belgische competitie op TV te kijken.

  Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Union St. Gilloise – R.S.C. Anderlecht kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *