Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv | Europa League

Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv | Europa League

  Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 18:45 uur spelen Union Berlin en Union Sint-Gillis tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd Union Berlin (Duitsland) – Union Sint-Gillis (België) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. De wedstrijd wordt gespeeld voor 21,717 toeschouwers. In het An der alten Försterei nemen Union Berlin (Duitsland, Berlijn) en Union Sint-Gillis (België, Sint-Gillis) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Union Berlin – Union Sint-Gillis via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: An der alten Försterei, het stadion van Union Berlin.
  • Uitgezonden op: ESPN 4.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Union Berlin - Union Sint-Gillis op tv

  Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv

  Wil je Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv kijken? De wedstrijd tussen Union Berlin uit Duitsland en Union Sint-Gillis uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 4 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Union Berlin – Union Sint-Gillis op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Union Berlin – Union Sint-Gillis
  • 18:45 uur : Union Berlin – Union Sint-Gillis LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing Union Berlin – Union Sint-Gillis

  Over Union Berlin-Union Sint-Gillis Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis:
  • Union Berlin staat op dit momentderde in de Bundesliga.
  • Union Sint-Gillis staat op dit moment tweede in de Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: “An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
  • De thuisclub is Union Berlin uit Duitsland. Union Berlin komt uit Berlijn in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Union Sint-Gillis uit België. Union Berlin komt uit Sint-Gillis in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Union Berlin tegen Union Sint-Gillis is een wedstrijd van een oude bekende. De club uit Berlijn schakelde namelijk Ajax uit in de Play-off ronde van de Europa League. Daardoor zit het Europese seizoen er voor de Amsterdammers op, terwijl Union het nu opneemt tegen Sint-Gillis. Union Berlin doet het dit seizoen boven verwachting goed. De ploeg staat 3e in de Bundesliga en heeft bovendien nog kans op het kampioenschap. Toch gaat het de laatste wedstrijden iets minder. In de drie laatste duels werd er niet gewonnen. Union Sint-Gillis daarentegen staat knap tweede in de Belgische Pro League. Na een vormdip werd er de afgelopen wedstrijd weer gewonnen van Eupen. Bij Sint-Gillis zien we onder andere Bart Nieuwkoop bij de selectie. Bij Union Berlin speelt de Nederlander Doekhi. 1. FC Union Berlin – Union St-Gillis op tv belooft een mooie wedstrijd te worden.

  Union Berlin – Union Sint-Gillis op ESPN 4

  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Union Berlin-Union Sint-Gillis bij ESPN 4:
  • donderdag 9 maart 2023
  • 18:45 uur, Union Berlin -Union Sint-Gillis (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 4. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 4.
  Voetbal bij ESPN 4: Op ESPN kijk je natuurlijk live naar de Europa League wedstrijden. Sommige wedstrijden worden ook op Veronica uitgezonden, maar voor de overige duels kun je bij ESPN terecht. Veronica geeft natuurlijk de voorkeur aan Feyenoord. Daardoor zijn er tal van andere topclubs die ook in actie komen in de Europa League en waarvan jij wellicht de wedstrijd live wilt kijken. Dat kan dan op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese toernooi. Feyenoord is de enige Nederlandse club die nog in de Europa League zit. Na de uitschakeling van Ajax en PSV moet het nu dus van Feyenoord komen. Het toernooi is aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat er nog maar drie rondes te gaan zijn voordat de Europa League finale bereikt wordt. Vanaf nu gaat het toernooi er dus echt toe doen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 4. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 4.

  Union Berlin – Union Sint-Gillis bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Union Berlin-Union Sint-Gillis op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Union Berlin – Union Sint-Gillis kijk je op ESPN 4.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Union Berlin – Union Sint-Gillis bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Union Berlin – Union Sint-Gillis kijken

  Wil je gratis naar Union Berlin tegen Union Sint-Gillis kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Union Berlin-Union Sint-Gillis gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis in de Europa League is te zien op ESPN 4.

  Livestream Union Berlin – Union Sint-Gillis (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Union Berlin – Union Sint-Gillis kijken

  De samenvatting van Union Berlin – Union Sint-Gillis kijken? Wil je de wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Union Berlin – Union Sint-Gillis? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 4. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Union Berlin vs Union Sint-Gillis zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Union Berlin-Union Sint-Gillis:
  Wanneer is de Union Berlin – Union Sint-Gillis livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is Union Berlin – Union Sint-Gillis op tv?

  De wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Union Berlin – Union Sint-Gillis live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Union Berlin uit Berlijn, Duitsland en Union Sint-Gillis (Sint-Gillis), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Union Berlin – Union Sint-Gillis via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Union Berlin en Union Sint-Gillis wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik Union Berlin – Union Sint-Gillis kijken?

  Je kijkt Union Berlin – Union Sint-Gillis op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar Union Berlin en Union Sint-Gillis op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Union Berlin – Union Sint-Gillis kunt kijken.

  Kan ik Union Berlin – Union Sint-Gillis ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Union Berlin -Union Sint-Gillis zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *