Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

  Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op zondag 19 maart 2023 om 15:30 uur spelen Union Berlin en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd Union Berlin – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 21,717 toeschouwers in het An der alten Försterei nemen Union Berlin (Berlijn) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: zondag 19 maart 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: An der alten Försterei, het stadion van Union Berlin.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Union Berlin - Eintracht Frankfurt op tv

  Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen Union Berlin uit Berlijn en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Union Berlin – Eintracht Frankfurt op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Union Berlin – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Union Berlin-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt:
  • Union Berlin staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: “An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Union Berlin – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Union Berlin-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Union Berlin -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Bundesliga wedstrijden zijn live te zien op Viaplay. Via je tv kun je de wedstrijden kijken als je een abonnement op Viaplay hebt. Deze kun je afsluiten bij alle grote providers. Bijvoorbeeld bij KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere bekende providers is het mogelijk om een abonnement op Viaplay te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Dan kun je de Bundesliga wedstrijden streamen.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Er spelen veel bekende, grote clubs in de Duitse competitie. Bayern München en Borussia Dortmund zijn misschien wel de bekende clubs in de Bundesliga, maar er zijn veel meer interessante teams. Ook zijn er natuurlijk veel Nederlandse voetballiefhebbers die af en toe een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken. Sommige wedstrijden zijn namelijk vlak over de grens met Duitsland en dus ideaal om een keer te bezoeken. Tenslotte spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse Bundesliga. Dit geeft de wedstrijden natuurlijk net even iets extra’s om live op tv te kijken.

  Union Berlin – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Union Berlin-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Union Berlin – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Union Berlin – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Union Berlin – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar Union Berlin tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Union Berlin-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream Union Berlin – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Union Berlin – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van Union Berlin – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Union Berlin-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023.

  Hoe laat is Union Berlin – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Union Berlin – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Union Berlin (Berlijn) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Union Berlin – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Union Berlin en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Union Berlin – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt Union Berlin – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Union Berlin en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Union Berlin – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik Union Berlin – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Union Berlin -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *