Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Union Berlin – Ajax op tv | Europa League

Union Berlin – Ajax op tv | Europa League

  Union Berlin – Ajax op tv kijken? Op donderdag 24 februari 2023 om 21:00 uur spelen Union Berlin en Ajax tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd Union Berlin (Duitsland) – Ajax (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 21,717 toeschouwers. In het An der alten Försterei nemen Union Berlin (Duitsland, Berlijn) en Ajax (Nederland, Amsterdam) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Union Berlin – Ajax via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Union Berlin – Ajax op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: An der alten Försterei, het stadion van Union Berlin.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Union Berlin - Ajax op tv

  Union Berlin – Ajax op tv

  Wil je Union Berlin – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Union Berlin uit Duitsland en Ajax uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Union Berlin – Ajax op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Union Berlin – Ajax
  • 21:00 uur : Union Berlin – Ajax LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Union Berlin – Ajax

  Over Union Berlin-Ajax Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax:
  • Union Berlin staat op dit moment3e in de Bundesliga.
  • Ajax staat op dit moment 2e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Union Berlin: “An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
  • De thuisclub is Union Berlin uit Duitsland. Union Berlin komt uit Berlijn in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Ajax uit Nederland. Union Berlin komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  In het eerste duel (Ajax-Union Berlin, 0-0) kwam Ajax goed weg. In de eerste wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin in de Johan Cruijff ArenA kwam Ajax tot geen enkel schot op doel. Bovendien kwamen de Amsterdammers goed weg omdat een discutabele goal van Union Berlin werd afgekeurd. Nu moet het voor Ajax dus in Berlijn gebeuren. In de play-off ronde van de Europa League neemt Ajax het in het stadion van Union Berlin op tegen één van de beste clubs uit de Bundesliga van dit moment. Toch is er ook goed nieuws voor Ajax voorafgaand aan de wedstrijd tegen Union Berlin. Afgelopen weekend speelde Union namelijk gelijk tegen Schalke 04, de nummer laatst van de Bundesliga. Bovendien staat aankomend weekend de topwedstrijd tegen nummer één Bayern München op het programma voor Union. Dat is ook iets wat Union in het achterhoofd zal hebben. De wedstrijd Bayern – Union gaat namelijk om de eerste plek in de Bundesliga. Ajax – Union is live op tv te zien. Bovendien zijn er verschillende Ajax-Union Berlin streams beschikbaar.

  Union Berlin – Ajax op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Union Berlin-Ajax bij Veronica:
  • donderdag 24 februari 2023
  • 21:00 uur, Union Berlin -Ajax (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: Veronica heeft in Nederland de uitzendrechten op de Europa League. Veronica heeft de tv-rechten op het zogenaamde A-pakket van de Europa League. Dit betekent dat Veronica de mooiste Europa League wedstrijden in Nederland mag uitzenden. Uiteraard kiest Veronica voor de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de UEFA Europa League. Dit zijn Ajax, PSV en Feyenoord. Deze wedstrijden worden dus live op Veronica uitgezonden. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien. Na afloop van de Europa League duels kijk je tenslotte ook nog naar uitgebreide analyses en interviews.

  Europa League op tv

  De match tussen Union Berlin en Ajax is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het mooiste Europese voetbaltoernooi. Bovendien spelen er vaak veel Nederlandse clubs in de Europa League. Nu zitten Feyenoord, Ajax en PSV nog in het toernooi. Het toernooi is aangekomen bij een play-off ronde. Dit is de ronde voordat de achtste finales van de Europa League beginnen. Feyenoord is al geplaatst voor de achtste finales, dus zij komen niet in actie in deze ronde. Voor Ajax en PSV is het erop of eronder in de play-off ronde van de Europa League. Andere grote clubs die nog in de Europa League zitten zijn Juventus, Barcelona, AS Roma en Manchester United. Het belooft een mooie speelronde in de Europa League te worden. De Europa League wedstrijden zijn live bij Veronica en ESPN te volgen op tv. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  Union Berlin – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Union Berlin-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Union Berlin – Ajax kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Union Berlin – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Ajax uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Union Berlin – Ajax kijken

  Wil je gratis naar Union Berlin tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Union Berlin-Ajax gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Union Berlin – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Union Berlin en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Union Berlin – Ajax kijken

  De samenvatting van Union Berlin – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Union Berlin – Ajax op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Union Berlin – Ajax? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Union Berlin – Ajax op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Union Berlin vs Ajax zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Union Berlin-Ajax:
  Wanneer is de Union Berlin – Ajax livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax wordt gespeeld op donderdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is Union Berlin – Ajax op tv?

  De wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Union Berlin – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Union Berlin uit Berlijn, Duitsland en Ajax (Amsterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Union Berlin – Ajax via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Union Berlin – Ajax kijken?

  Je kijkt Union Berlin – Ajax op Veronica.

  Kan ik gratis naar Union Berlin en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Union Berlin – Ajax kunt kijken.

  Kan ik Union Berlin – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Union Berlin -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *