Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » UD Almería – Real Betis | Primera Division

UD Almería – Real Betis | Primera Division

  UD Almería – Real Betis op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 16:15 uur spelen UD Almería en Real Betis tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van UD Almería: Estadio de los Juegos Mediterráneos. Wil je de wedstrijd UD Almería – Real Betis live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 22.000  toeschouwers in het Estadio de los Juegos Mediterráneos nemen UD Almería (Almeria) en Real Betis (Sevilla) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: UD Almería – Real Betis op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 16:15 uur.
  • Waar: Estadio de los Juegos Mediterráneos, het stadion van UD Almería.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  UD Almería - Real Betis op tv

  UD Almería – Real Betis op tv

  Wil je UD Almería – Real Betis op tv kijken? De wedstrijd tussen UD Almería uit Almeria en Real Betis uit Sevilla wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Om 16:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • UD Almería – Real Betis op TV
  • 16:00 uur, Voorbeschouwing
  • 16:15 uur : UD Almería – Real Betis LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over UD Almería-Real Betis op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis:
  • UD Almería staat op dit moment op plaats 14e in de Primera Division.
  • Real Betis staat op dit moment op plaats 7e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van UD Almería: “Estadio de los Juegos Mediterráneos” (22.000  toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 16:15 uur.
  Almeria krijgt dit weekend Real Betis op bezoek. Het is een leuke zaterdagmiddagwedstrijd. Real Betis heeft twee wedstrijden op rij verloren en zal nu dus tegen Almeria weer eens willen winnen. Ook Almeria wil de drie punten graag in eigen huis houden om zo uit de degradatiezone te blijven. Het wordt een zwaarbevochten wedstrijd.

  UD Almería – Real Betis op Ziggo Sport Voetbal

  De Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma UD Almería-Real Betis bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 16:00 uur, voorbeschouwing.
  • 16:15 uur, UD Almería -Real Betis LIVE
  • 18:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen UD Almería en Real Betis is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  UD Almería – Real Betis bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je UD Almería-Real Betis op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd UD Almería – Real Betis kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  UD Almería – Real Betis bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen UD Almería en Real Betis uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS UD Almería – Real Betis kijken

  Wil je gratis naar UD Almería tegen Real Betis kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om UD Almería-Real Betis gratis te bekijken.

  Livestream UD Almería – Real Betis (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen UD Almería en Real Betis via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting UD Almería – Real Betis kijken

  De samenvatting van UD Almería – Real Betis kijken? Wil je de wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd UD Almería-Real Betis:
  Wanneer is UD Almería – Real Betis op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is UD Almería – Real Betis op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis is om 16:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt UD Almería – Real Betis live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen UD Almería (Almeria) en Real Betis (Sevilla) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt UD Almería – Real Betis uitgezonden?

  De wedstrijd tussen UD Almería en Real Betis wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik UD Almería – Real Betis kijken?

  Je kijkt UD Almería – Real Betis op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar UD Almería en Real Betis op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar UD Almería – Real Betis kunt kijken.

  Kan ik UD Almería – Real Betis ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast UD Almería -Real Betis zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *