Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » UD Almería – FC Barcelona op tv | Primera Division

UD Almería – FC Barcelona op tv | Primera Division

  UD Almería – FC Barcelona op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 18:30 uur spelen UD Almería en FC Barcelona tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van UD Almería: Estadio de los Juegos Mediterráneos. Wil je de wedstrijd UD Almería – FC Barcelona live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 22.000  toeschouwers in het Estadio de los Juegos Mediterráneos nemen UD Almería (Almeria) en FC Barcelona (Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: UD Almería – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Estadio de los Juegos Mediterráneos, het stadion van UD Almería.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  UD Almería - FC Barcelona op tv

  UD Almería – FC Barcelona op tv

  Wil je UD Almería – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen UD Almería uit Almeria en FC Barcelona uit Barcelona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:29 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • UD Almería – FC Barcelona op TV
  • 18:20 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : UD Almería – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over UD Almería-FC Barcelona op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona:
  • UD Almería staat op dit moment op plaats 17e in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 1e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van UD Almería: “Estadio de los Juegos Mediterráneos” (22.000  toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  UD Almería – FC Barcelona op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma UD Almería-FC Barcelona bij Ziggo Sport:
  • 18:20 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, UD Almería -FC Barcelona LIVE
  • 20:29 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Spaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Al jaren kijk je de Primera Division op één van de kanalen van Ziggo Sport. Natuurlijk is er af en toe het prachtige commentaar van Sierd de Vos. Met name bij topwedstrijden weet hij de wedstrijd altijd een extra boost te geven. Ook de analisten dragen hun steentje bij. Met haarscherpe analyses weten ze de wedstrijd altijd goed te bespreken tijdens de voor- en nabeschouwing.

  Primera Division op tv

  De match tussen UD Almería en FC Barcelona is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Division, of La Liga, is dé voetbalcompetitie van Spanje. De recordkampioen is Real Madrid, gevolgd door FC Barcelona. De Spaanse voetbalcompetitie is een hele mooie voetbalcompetitie. Met prachtige clubs, mooie stadions en veel atmosfeer rondom de wedstrijden. Bovendien worden de matches in La Liga vaak ‘s avonds gespeeld. Een ideaal moment om de wedstrijden te kijken.

  UD Almería – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je UD Almería-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd UD Almería – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport.

  UD Almería – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS UD Almería – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar UD Almería tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om UD Almería-FC Barcelona gratis te bekijken.

  Livestream UD Almería – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting UD Almería – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van UD Almería – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd UD Almería-FC Barcelona:
  Wanneer is UD Almería – FC Barcelona op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is UD Almería – FC Barcelona op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt UD Almería – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen UD Almería (Almeria) en FC Barcelona (Barcelona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt UD Almería – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen UD Almería en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik UD Almería – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt UD Almería – FC Barcelona op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar UD Almería en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar UD Almería – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik UD Almería – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast UD Almería -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *