Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – Vitesse op tv

Twente – Vitesse op tv

Twente – Vitesse op tv kijken? Op woensdag 27 september 2023 om 20:00 uur spelen Twente en Vitesse tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Twente: de Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd Twente – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 30,205 toeschouwers in de Grolsch Veste nemen Twente en Vitesse het tegen elkaar op. Twente-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Twente - Vitesse op tv

Twente – Vitesse op tv

  • Wat: Twente-Vitesse op tv
  • Datum: woensdag 27 september 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar: de Grolsch Veste, Enschede
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen Twente uit Enschede en Vitesse uit Arnhem wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Twente – Vitesse op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma Twente – Vitesse op tv

  • Wedstrijd op tv: Twente-Vitesse LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: woensdag 27 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 19:30 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:00 uur.
Na afloop van de Twente-Vitesse live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Twente – Vitesse, analyses en interviews

Twente – Vitesse kijken

De wedstrijd tussen Twente en Vitesse op woensdag 27 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Twente - Vitesse bij Canal Digitaal
Twente - Vitesse Online.nl
Twente - Vitesse Ziggo
Twente - Vitesse KPN
Twente - Vitesse Youfone
Twente - Vitesse T-Mobile

Over Twente – Vitesse

 • Uitslag laatste wedstrijd Twente-Vitesse: 3-0 (1 oktober 2022) .
De wedstrijd tussen Football Club Twente en SBV Vitesse is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Twente – Vitesse klinkt als een wedstrijd in de subtop van de Eredivisie. Toch is dat dit jaar niet helemaal waar. Hoewel FC Twente op een knappe derde plek staat, gaat het bij Vitesse minder. De club uit Arnhem staat op een teleurstellende vijftiende plaats. Nu moet Vitesse ook nog eens op bezoek bij het goed spelende FC Twente. De wedstrijd tussen FC Twente en Vitesse op tv is te zien op ESPN 3. Je kunt het duel dus niet gratis kijken. Wordt het een grote overwinning voor Twente, of is Vitesse in staat om weerstand te bieden? Onze voorspelling van FC Twente-Vitesse: 3-1.

Speelronde 3

Er is deze week een midweekse speelronde. Het gaat om wedstrijden die eigenlijk in speelronde drie gespeeld zouden worden. De clubs die ook in de voorrondes van het Europese voetbal moesten spelen, kregen die week vrij van de KNVB. Daardoor moeten die clubs nu midweeks inhalen. De clubs die in de voorronde van de Conference League, Europa League of Champions League speelden zijn: FC Twente, AZ, Ajax en PSV. Die clubs spelen nu dus hun inhaalwedstrijden. De inhaalwedstrijden van speelronde 3 zijn PSV-Go Ahead, Twente-Vitesse, Ajax-Volendam en AZ-Heracles.

Over Twente

  • Football Club Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer : Joseph Oosting
  • Topscorer: Ricky van Wolfswinkel (3 doelpunt(en)).
FC Twente draait dit seizoen uitstekend. Van de vijf wedstrijden in 2023/24 werden er vier gewonnen. Slechts één keer werd er pas verloren (op bezoek bij RKC). Ook won Twente al van Ajax. Ze hebben dus niet alleen maar kleine tegenstanders gehad. Kan FC Twente het verlies van afgelopen weekend tegen RKC wegpoetsen met een overwinning op Vitesse? In een uitverkochte Grolsch Veste belooft het een leuke wedstrijd te worden. Ook op tv verwachten we een spektakel van de wedstrijd van Twente tegen Vitesse.

Over Vitesse

  • SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer: Phillip Cocu
  • Topscorer Marco van Ginkel( 2 doelpunt(en)).
Vitesse heeft het dit seizoen nog niet. De club uit Arnhem staat op een teleurstellende vijftiende plaats. Van de vijf wedstrijden die Vitesse dit seizoen speelde, gingen er maar liefst vier verloren. De Arnhemmers wonnen slechts één wedstrijd in 2023/2024 tot nu toe. Tegen 10 man van FC Volendam won Twente met 2-1. Toch valt er iets te zeggen voor de positie van Vitesse op de ranglijst. De club heeft namelijk geen eenvoudige tegenstanders gehad. Vitesse speelde al tegen PSV, AZ, Sparta en nu dus weer tegen FC Twente. Kan Phillip Cocu het tij keren met Vitesse?

Twente – Vitesse bij ESPN 3

Twente-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van de voetbalzenders. Na ESPN 1 en 2 is het de derde van in totaal vier zenders waar je voetbal op kunt kijken. Ook op ESPN 3 is er naast voetbal veel meer te zien. Documentaires, reportages, samenvattingen en nóg veel meer zaken rondom voetbal kijk je op ESPN 3. De zender zit niet in het basis-pakket. Je hebt een ESPN Compleet abonnement nodig om ESPN 3 te kijken. Deze kun je afsluiten bij alle grote providers. Je kijkt Football Club Twente-SBV Vitesse op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Livestream Twente – Vitesse (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Twente en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Twente en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Twente – Vitesse op woensdag 27 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Twente – Vitesse

De wedstrijd tussen Twente – Vitesse op tv wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Grolsch Veste. Er is plek voor 30,205 toeschouwers. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Twente – Vitesse is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Twente – Vitesse uitgezonden?

Je kijkt Twente – Vitesse op ESPN 3.

Wanneer is Twente – Vitesse?

Twente – Vitesse wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023.

Hoe laat begint Twente – Vitesse?

Twente – Vitesse begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Twente – Vitesse live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Twente – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Twente – Vitesse online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Twente – Vitesse beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *