Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – RKC op tv | Eredivisie

Twente – RKC op tv | Eredivisie

  • door
TwenteRKC op tv kijken of streamen? Op zaterdag 3 februari 2024 om 16:30 uur spelen Twente en RKC tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Twente – RKC op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Twente - RKC op tv

Twente – RKC op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 3 februari 2024 16:30 uur Twente – RKC ESPN 2
Je kunt Twente – RKC op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Twente – RKC is om 16:30. Voorafgaand aan het duel tussen Twente en RKC is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 16:00 uur. Vanaf 18:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Twente en RKC. Programma Twente – RKC op tv en livestream:
  • 16:00 uur, Voorbeschouwing
  • 16:30 uur : Twente – RKC LIVE
  • 18:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Twente – RKC bij

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van . Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Twente en RKC is te zien op . Twente – RKC wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN is natuurlijk dé zender om de Nederlandse Eredivisie live te kijken. Al jarenlang heeft ESPN in Nederland de uitzendrechten op de Eredivisie. Daardoor kijk je alle wedstrijden uit de Nederlandse competitie live op ESPN. In totaal heeft ESPN vier kanalen: ESPN 1 t/m ESPN 4. Het duel van vandaag wordt uitgezonden op ESPN 2. Dit kanaal is helaas niet gratis te zien. Om de wedstrijd te kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers.

(Gratis) livestream Twente – RKC

Wil je Twente – RKC streamen? Je kunt Twente – RKC ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Twente – RKC gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Twente – RKC kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Twente en RKC in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024 om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in de Grolsch Veste, het stadion van Twente. Bij de wedstrijd kunnen 30,205 aanwezig zijn. FC Twente – RKC wordt een hele belangrijke wedstrijd. Omdat dit weekend ook de wedstrijd AZ – Feyenoord is, valt er voor FC Twente veel te winnen. Dit geldt overigens ook voor RKC. Om niet verder in degradatiezorgen te komen moet de club uit Waalwijk punten pakken. Eerder dit seizoen eindigde RKC – Twente in een verrassende 1-0 overwinning voor RKC. Kan RKC Waalwijk deze stunt herhalen? Het belooft een leuke wedstrijd te worden in de Grolsch Veste die zeker het kijken waard is.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Twente-RKC:
Wanneer is Twente – RKC op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Twente en RKC wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024.

Hoe laat is Twente – RKC op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Twente en RKC is om 16:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Twente – RKC live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Twente (Enschede) en RKC (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Twente – RKC uitgezonden?

De wedstrijd tussen Twente en RKC wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Twente – RKC kijken?

Je kijkt Twente – RKC op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Twente en RKC op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Twente – RKC kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Twente -RKC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *