Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – NEC op tv | Livestream en online kijken

Twente – NEC op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 11 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Twente en NEC in de Eredivisie gespeeld. Twente – NEC is live op tv te zien. Twente–NEC begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Tukkers en Nijmegen Eendracht Combinatie. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste, het stadion van Twente.
  Twente - NEC op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Twente-NEC LIVE.
   • Locatie: de Grolsch Veste (30,205 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zaterdag 11 november 2023.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 4-0 (12 mei 2023).
  FC Twente – NEC op tv is een duel die Twente natuurlijk graag wil winnen. Bovendien spelen de Tukkers in de eigen Grolsch Veste. Dat geeft ze natuurlijk altijd een boost. NEC gaat proberen om daar iets tegenover te zetten, maar eenvoudig zal dat niet worden. Is NEC in staat om iets terug te doen, of is dit FC Twente een maatje te groot? Twente-NEC wordt live uitgezonden op ESPN 1. Dit betekent dat je Twente-NEC gratis kunt kijken. FC Twente doet het aardig in de Eredivisie. Toch speelde de club uit Enschede vorige week gelijk tegen het laag geklasseerde FC Utrecht. Bovendien liep Twente nog meer averij op. Michal Sadilek kreeg namelijk de rode kaart en is voor de wedstrijd tegen N.E.C. geschorst. Toch doet Twente het dit seizoen verder uitstekend. Pas één keer verloren de Tukkers in 2023/2024. Daarnaast werden er van de 11 gespeelde wedstrijden er maar liefst 8 gewonnen. NEC speelt heel wisselvallig en speelt vooral heel vaak gelijk. De afgelopen drie wedstrijden werden allemaal gelijkgespeeld. Daardoor staat N.E.C. nu op de dertiende plek in de Eredivisie. Toch heeft de club uit Nijmegen wel iets om zich zorgen om te maken. Het verschil met de nummer 18 (en tevens aartsrivaal Vitesse) is slechts 2 punten. Bij een nederlaag tegen Twente kan N.E.C. dus behoorlijk wegzakken.

  Hoe laat is Twente – NEC op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Twente – NEC vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Twente en NEC begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Twente – NEC. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Twente – NEC. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Twente – NEC te zien.

  Waar wordt Twente – NEC uitgezonden?

  De wedstrijd Twente – NEC wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Op ESPN 1 zijn wekelijks een aantal Eredivisie wedstrijden gratis te zien. Dit weekend zijn FC Twente – N.E.C., Almere City – Ajax en FC Utrecht – Excelsior GRATIS te zien op ESPN 1. Als je ook de andere Eredivisiewedstrijden wilt kijken, heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij jouw provider.

  TV-gids: programma Twente – NEC

  De TV-gids voor Twente – NEC op zaterdag 11 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Twente – NEC op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Twente – NEC op tv:
  TijdWatZender
  19:30 uurVoorbeschouwingESPN 1
  20:00 uurTwente – NEC LIVEESPN 1
  22:00uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Twente – NEC en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Twente – NEC op tv

  Op welke zender is Twente – NEC?

  De wedstrijd tussen Twente en NEC is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Twente – NEC LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit de Grolsch Veste wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Twente – NEC uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Twente -NEC online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Twente en NEC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Twente en NEC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Twente – NEC op zaterdag 11 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Twente VS NEC

  De wedstrijd tussen Twente en NEC is een duel in speelronde Football Club Twente van de Eredivisie. Twente staat op dit moment 4e in de Eredivisie. NEC staat op de 12e plek in de competitie. De clubtopscorers van Twente en NEC zijn Sem Steijn met 6 goals (Twente) en Magnus Mattsson met 7 goals (NEC). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Twente en NEC:

  Over Twente

   • Twente | Football Club Twente
   • Bijnaam: “De Tukkers”
   • Plaats: Enschede
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 4e
   • Trainer: Joseph Oosting
   • Topscorer: Sem Steijn met 6 doelpunt(en)).

  Over NEC

   • NEC | Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
   • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
   • Plaats: Nijmegen
   • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 12e
   • Trainer: Rogier Meijer
   • Topscorer: Magnus Mattsson met 7 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Twente – NEC uitgezonden?

  Je kijkt Twente – NEC op ESPN 1.

  Wanneer is Twente – NEC?

  Twente – NEC wordt gespeeld op zaterdag 11 november 2023.

  Hoe laat begint Twente – NEC?

  Twente – NEC begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Twente – NEC live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Twente en NEC wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Twente – NEC online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Twente – NEC beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *