Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – Heerenveen op tv

Twente – Heerenveen op tv

Twente – Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 30 september 2023 om 21:00 uur spelen Twente en Heerenveen tegen elkaar in speelronde 7 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Twente: de Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd Twente – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 30,205 toeschouwers in de Grolsch Veste nemen Twente en Heerenveen het tegen elkaar op. Twente-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Twente - Heerenveen op tv

Twente – Heerenveen op tv

  • Wat: Twente-Heerenveen op tv
  • Datum: zaterdag 30 september 2023
  • Tijd: 21:00 uur
  • Waar: de Grolsch Veste, Enschede
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen Twente uit Enschede en Heerenveen uit Heerenveen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Twente – Heerenveen op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma Twente – Heerenveen op tv

  • Wedstrijd op tv: Twente-Heerenveen LIVE.
  • Speelronde: 7 van de 34.
  • Datum: zaterdag 30 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Nabeschouwing: 23:00 uur.
Na afloop van de Twente-Heerenveen live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Twente – Heerenveen, analyses en interviews

Twente – Heerenveen kijken

De wedstrijd tussen Twente en Heerenveen op zaterdag 30 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Twente - Heerenveen bij Canal Digitaal
Twente - Heerenveen Online.nl
Twente - Heerenveen Ziggo
Twente - Heerenveen KPN
Twente - Heerenveen Youfone
Twente - Heerenveen T-Mobile

Over Twente – Heerenveen

 • Uitslag laatste wedstrijd Twente-Heerenveen: 4-0 (4 juni 2023) .
De wedstrijd tussen Football Club Twente en Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 7 van de 34 in de Eredivisie. FC Twente – sc Heerenveen op tv wordt een leuke wedstrijd. FC Twente wil de goede vorm van de laatste weken behouden, terwijl Heerenveen juist op zoek is naar een overwinning. Twente – Heerenveen is dus een heerlijke wedstrijd op de zaterdagavond om live op tv te kijken. Bovendien is Twente-Heerenveen gratis te zien. Redenen genoeg dus om de wedstrijd live te kijken. Wij denken dat FC Twente in eigen huis toch een maatje te groot is voor Heerenveen. Onze voorspelling van FC Twente – sc Heerenveen is 3-1.

Speelronde 7

Speelronde 7 in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Omdat er een midweekse speelronde was, is er geen vrijdagavondwedstrijd. Er zijn een aantal interessante wedstrijden deze speelronde. Zo is de Gelderse derby dit weekend. Daarin nemen N.E.C. en Vitesse het tegen elkaar op. Verder is de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta. Twente-Heerenveen is ook een interessante wedstrijd. Het belooft dus weer een leuke speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over Twente

  • Football Club Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer : Joseph Oosting
  • Topscorer: Sem Steijn (4 doelpunt(en)).
FC Twente kent een uitstekend seizoen. De Tukkers staan op de derde plek in de Eredivisie en dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. Van de zes gespeelde wedstrijden, werden er maar liefst vijf gewonnen. Bovendien heeft Twente zich niet geplaatst voor Europees voetbal. Daardoor kan de club uit Enschede zich dit seizoen volledig focussen op de competitie. Het doel van FC Twente dit seizoen is duidelijk: Europees voetbal halen. Daar is FC Twente natuurlijk goed naar op weg. De wedstrijden van FC Twente op tv zijn leuk om naar te kijken. De sfeer is goed en de wedstrijden zijn aantrekkelijk. Reden genoeg dus om ook dit weekend FC Twente live te kijken.

Over Heerenveen

  • Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 12e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer Osame Sahraoui( 3 doelpunt(en)).
Bij sc Heerenveen begint er langzamerhand een kleine crisis te ontstaan. De club uit Heerenveen verloor namelijk al vier wedstrijden op rij. Bovendien speelden de Friezen niet tegen de grootste clubs. Oké, er werd twee weken geleden van Feyenoord verloren, maar ook van Excelsior, Sparta en Go Ahead Eagles. Bovendien kreeg sc Heerenveen in de laatste vier wedstrijden 2 rode kaarten. Zit er frustratie in de ploeg, of is er iets anders aan de hand bij de Superfriezen? Kan Heerenveen zich op bezoek bij Twente herpakken?

Twente – Heerenveen bij ESPN 1

Twente-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. Tegenwoordig zit ESPN standaard in het basispakket. Wedstrijden die op ESPN 1 uitgezonden worden, kun je dus gratis op tv kijken. Dit weekend zijn dat Feyenoord-GAE, FC Twente – sc Heerenveen op zaterdag. Vervolgens is op zondag de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta te zien op ESPN. Natuurlijk zal er op ESPN 1 ook aandacht besteed worden aan het nieuws rondom alle Eredivisieclubs. In verschillende programma’s rondom de Eredivisie volg je de laatste ontwikkeling in de Eredivisie op de voet. Je kijkt Football Club Twente-Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Twente – Heerenveen (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Twente en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Twente en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Twente – Heerenveen op zaterdag 30 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Er spelen 18 clubs in de Eredivisie en ieder team speelt per seizoen 34 wedstrijden. De regerend kampioen is Feyenoord. De nummer 17 en 18 van de ranglijst degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit jaar zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo en Almere City gepromoveerd naar de Eredivisie. De Eredivisie is een mooie competitie om live op tv te volgen. Je ziet veel passie, strijd en er vallen bovendien veel doelpunten in de Eredivisie.

Samenvatting Twente – Heerenveen

De wedstrijd tussen Twente – Heerenveen op tv wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Grolsch Veste. Er is plek voor 30,205 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Twente – Heerenveen is de een wedstrijd in speelronde 7 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Twente – Heerenveen uitgezonden?

Je kijkt Twente – Heerenveen op ESPN 1.

Wanneer is Twente – Heerenveen?

Twente – Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023.

Hoe laat begint Twente – Heerenveen?

Twente – Heerenveen begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Twente – Heerenveen live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Twente – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Twente – Heerenveen online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Twente – Heerenveen beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *