Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – Feyenoord op tv | Livestream en online kijken

Twente – Feyenoord op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 29 oktober 2023 wordt de wedstrijd tussen Twente en Feyenoord in de Eredivisie gespeeld. Twente – Feyenoord is live op tv te zien. Twente–Feyenoord begint om 12:15 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Tukkers en De Club van het Volk. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste, het stadion van Twente.
  Twente - Feyenoord op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Twente-Feyenoord LIVE.
   • Locatie: de Grolsch Veste (30,205 toeschouwers).
   • Speelronde: 10 van de 34.
   • Datum: zondag 29 oktober 2023.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: .
  Twente – Feyenoord is één van de topwedstrijden van deze zondag. Afgelopen seizoen eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Daar zal FC Twente tegen dit Feyenoord wellicht tevreden mee zijn. Feyenoord moet na een zware Europese wedstrijd meteen weer vol aan de bak. Kan Feyenoord dit niveau vol blijven houden? FC Twente – Feyenoord op tv belooft natuurlijk een spektakelstuk te worden tussen de nummers 3 en 4 van de Eredivisie. FC Twente liet vorige week dure punten liggen door een 2-0 voorsprong tegen rivaal Heracles weg te geven in de tweede helft. Dat moet de Tukkers een bittere nasmaak hebben gegeven. Nu staat de topwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Kan FC Twente in eigen de eigen Grolsch Veste weerstand bieden tegen dit Feyenoord? Feyenoord zit op rozen. De Rotterdammers draaien net als afgelopen seizoen ook dit seizoen weer prima. Ze gaan bovendien zelfs aan de leiding in de Champions League poule na de knappe 3-1 overwinning tegen Lazio Roma. Ook Eredivisie topscorer Giménez liet weer zien dat hij van topklasse is. Kan Feyenoord op bezoek bij FC Twente ook weer goed presteren?

  Hoe laat is Twente – Feyenoord op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Twente – Feyenoord vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Twente en Feyenoord begint vandaag om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Twente – Feyenoord. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 14:15 uur de nabeschouwing van Twente – Feyenoord. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Twente – Feyenoord te zien.

  Waar wordt Twente – Feyenoord uitgezonden?

  De wedstrijd Twente – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van ESPN. Om naar ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Alleen ESPN 1 is namelijk gratis. Ook op ESPN 3 zijn veel wedstrijden te zien. Dit weekend kijk je op ESPN 3 onder andere naar FC Twente – Feyenoord en Almere City – Go Ahead Eagles. Met name Twente-Feyenoord is natuurlijk een prachtig affiche. Een goede reden dus om deze week ESPN 3 af te sluiten.

  TV-gids: programma Twente – Feyenoord

  De TV-gids voor Twente – Feyenoord op zondag 29 oktober 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Twente – Feyenoord op tv begint om 12:15 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Twente – Feyenoord op tv:
  TijdWatZender
  11:45 uurVoorbeschouwingESPN 3
  12:15 uurTwente – Feyenoord LIVEESPN 3
  14:15uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Twente – Feyenoord en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Twente – Feyenoord op tv

  Op welke zender is Twente – Feyenoord?

  De wedstrijd tussen Twente en Feyenoord is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 11:45 uur. Vervolgens is om 12:15 uur de wedstrijd Twente – Feyenoord LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit de Grolsch Veste wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Twente – Feyenoord uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Twente -Feyenoord online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Twente en Feyenoord via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Twente en Feyenoord kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Twente – Feyenoord op zondag 29 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Twente VS Feyenoord

  De wedstrijd tussen Twente en Feyenoord is een duel in speelronde Football Club Twente van de Eredivisie. Twente staat op dit moment 4e in de Eredivisie. Feyenoord staat op de 3e plek in de competitie. De clubtopscorers van Twente en Feyenoord zijn Sem Steijn met 5 goals (Twente) en Santiago Giménez met 13 goals (Feyenoord). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Twente en Feyenoord:

  Over Twente

   • Twente | Football Club Twente
   • Bijnaam: “De Tukkers”
   • Plaats: Enschede
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 4e
   • Trainer: Joseph Oosting
   • Topscorer: Sem Steijn met 5 doelpunt(en)).

  Over Feyenoord

   • Feyenoord | Feyenoord Rotterdam
   • Bijnaam: “De Club van het Volk”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 3e
   • Trainer: Arne Slot
   • Topscorer: Santiago Giménez met 13 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Twente – Feyenoord uitgezonden?

  Je kijkt Twente – Feyenoord op ESPN 3.

  Wanneer is Twente – Feyenoord?

  Twente – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 29 oktober 2023.

  Hoe laat begint Twente – Feyenoord?

  Twente – Feyenoord begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Twente – Feyenoord live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Twente en Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Twente – Feyenoord online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Twente – Feyenoord beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *