Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twente – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

Twente – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

  • door

Thuis – Uit op tv kijken? Op vrijdag 8 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Twente en Excelsior in de Eredivisie gespeeld. Twente – Excelsior is live op tv te zien. Twente–Excelsior begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Tukkers en De Kralingers. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste, het stadion van Twente.

Twente - Excelsior op tv

Thuis – Uit op tv

Vandaag is FC Twente – Excelsior live op tv te zien. Het belooft een leuke wedstrijd te worden. Excelsior speelde dit seizoen ook al gelijk tegen Ajax en wist bovendien te winnen van Sparta. Ze kunnen het de Tukkers dus knap lastig maken. FC Twente wil vandaag in de eigen Grolsch Veste maar één ding: winnen van Excelsior. Kan FC Twente net als vorig seizoen ook vandaag weer over Excelsior heenwalsen? De wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior is live te zien op ESPN 2.

FC Twente staat op een knappe vierde plek in de Eredivisie. Bovendien wonnen de Tukkers afgelopen weekend weer eens een competitiewedstrijd. Na een lastige fase met wat puntverlies kan FC Twente nu zijn pijlen weer richten op de subtop van de Eredivisie. Vanavond speelt FC Twente thuis in de Grolsch Veste tegen Excelsior uit Rotterdam.

Excelsior staat op de 10e plek in de Eredivisie, maar heeft de laatste tijd maar weinig duels gewonnen. Wel werd er opvallend veel gelijkgespeeld. Vandaag moet Excelsior op bezoek bij FC Twente. Vorig jaar was Excelsior kansloos tegen de Tukkers. Dat moet dit seizoen anders.

Hoe laat is Twente – Excelsior op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Twente – Excelsior vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Twente en Excelsior begint vandaag om 20:00 uur.

Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Twente – Excelsior. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd.

Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Twente – Excelsior. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Twente – Excelsior te zien.

Waar wordt Twente – Excelsior uitgezonden?

De wedstrijd Twente – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 2.

ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1 is ESPN 2 niet gratis te bekijken. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet. Er is daarentegen ook goed nieuws. Er zijn op dit moment veel aanbiedingen op ESPN Compleet. Een goede reden dus om ESPN 2 voor dit weekend af te sluiten.

TV-gids: programma Twente – Excelsior

De TV-gids voor Twente – Excelsior op vrijdag 8 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Twente – Excelsior op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Twente – Excelsior op tv:

Tijd Wat Zender
19:30 uur Voorbeschouwing ESPN 2
20:00 uur Twente – Excelsior LIVE ESPN 2
22:00uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Twente – Excelsior en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Twente – Excelsior op tv

Op welke zender is Twente – Excelsior?

De wedstrijd tussen Twente en Excelsior is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Twente – Excelsior LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit de Grolsch Veste wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Twente – Excelsior uitgezonden wordt:

ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Twente -Excelsior online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Twente en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Twente en Excelsior kijken.

Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Twente – Excelsior op vrijdag 8 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Twente VS Excelsior

De wedstrijd tussen Twente en Excelsior is een duel in speelronde Football Club Twente van de Eredivisie. Twente staat op dit moment 4e in de Eredivisie. Excelsior staat op de 10e plek in de competitie.

De clubtopscorers van Twente en Excelsior zijn Sem Steijn met 9 goals (Twente) en Nikolas Agrafiotis met 5 goals (Excelsior).

Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Twente en Excelsior:

Over Twente

Over Excelsior

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Twente – Excelsior uitgezonden?

Je kijkt Twente – Excelsior op ESPN 2.

Wanneer is Twente – Excelsior?

Twente – Excelsior wordt gespeeld op vrijdag 8 december 2023.

Hoe laat begint Twente – Excelsior?

Twente – Excelsior begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Twente – Excelsior live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Twente en Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Twente – Excelsior online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Twente – Excelsior beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *