Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Tunesië – Australië op TV

Tunesië – Australië op TV

Tunesië – Australië WK 2022 op tv kijken? Op zaterdag 26 november 2022 om 11:00 uur spelen Tunesië en Australië tegen elkaar in poule D van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Al Janoub in Qatar. Al Janoub ligt in Al Wakrah, 22 km ten oosten van Doha. Wil je de wedstrijd Tunesië – Australië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Al Janoub heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Tunesië en Australië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 11:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in poule D van het WK 2022.
 • Wie: Tunesië – Australië op tv.
 • Wanneer: zaterdag 26 november 2022.
 • Tijd: 11:00 uur.
 • Waar: Al Janoub, Al Wakrah, 22 km ten oosten van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 40000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Tunesië - Australië op tv

Tunesië – Australië op tv

Wil je Tunesië – Australië op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Tunesië uit en Australië uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 11:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Al Janoub vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Jalel Kadri (TUN) en Graham Arnold (AUS).

 • Tunesië – Australië op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing TUN-AUS
 • 11:00 uur : Tunesië – Australië LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Tunesië-Australië op tv

Alles over de poule D wedstrijd op het WK 2022 tussen Tunesië en Australië:

 • Poule D van het WK Qatar bestaat uit Tunesië, Denemarken, Australië en Frankrijk.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Al Janoub met 40000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule D
 • De aftrap is om 11:00 uur.

Over het Elftal van Tunesië

Wat meer informatie over de WK selectie van Tunesië. Tunesië ligt in het werelddeel Afrika. De taal die men spreekt is Arabisch en het tijdsverschil met Qatar is 2 uur (later). Tunesië staat op plaats 30e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Australië te winnen. De binnenlandse competitie heet Ligue Professionnelle 1 en de topclub is Étoile Sportive du Sahel. De historische prestaties van Tunesië op een WK zijn: 5 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Tunesië ooit op een WK is Groepsfase. Het elftal van Tunesië heeft als bijnaam Adelaars van Carthago. De alltime topscorer van TUN is Issam Jemâa (36). Radhi Jaïdi (105) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Tunesië. De bondscoach van Tunesië is Jalel Kadri en samen met zijn sterspeler Wahbi Khazri wil hij de verwachtingen van de 11,82 miljoen fans uit Tunesië overtreffen. Wij verwachten dat Tunesië tijdens het WK 2022 zal stranden in de Groepsfase.

Over het Elftal van Australië

De tegenstander van vandaag is het team van Australië. Australië ligt in het continent Oceanië. In Australië spreekt men Engels en het tijdsverschil met Qatar is 8 uur (later). Australië staat momenteel op positie 39e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Australië is A-League en de grootste club van Australië is Sydney FC. Australië heeft 1 keer meegedaan aan het WK. 1 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Australië op een WK voetbal is Groepsfase. Australië heeft als geuzennaam Socceroos en ze zijn erop gebrand om Tunesië te verslaan. De international met de meeste goals voor AUS is Tim Cahill (50). De speler Mark Schwarzer (109) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Australië. De bondscoach van Australië is Graham Arnold en een van de bekendste spelers uit het elftal is Aaron Mooy. In Australië zijn er 25,69 miljoen supporters die Australië naar de overwinning op Tunesië gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Australië tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

Tunesië – Australië op de NPO

De Poule D wedstrijd tussen Tunesië en Australië is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 11:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Tunesië, Denemarken, Australië en Frankrijk het tegen elkaar op. Tunesië - Australië poule D

Stadion Tunesië – Australië: Al Janoub


Tunesië – Australië wordt gespeeld in het stadion Al Janoub. Al Janoub heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Al Janoub is gelegen in Al Wakrah, 22 km ten oosten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 600 miljoen. Ook dit stadion is al een bekend gezicht binnen de voetballerij. In 2020 was het namelijk het decor voor de Champions league finale. Ook is het de thuishaven van Al-Wakrah Sports Club. Het ontwerp van het stadion moet de traditionele sfeer van de stad weergeven. Al Wakrah staat bekend om het vissen en het leven aan zee. Tijdens de bouw van dit stadion is er gebruik gemaakt van hout en ander lokaal traditioneel materiaal.

Tunesië – Australië Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Tunesië en Australië? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule D van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van TUN – AUS te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:

 • Livestream Tunesië – Australië via de NOS website
 • Livestream Tunesië – Australië via de KPN App
 • Livestream Tunesië – Australië via de Ziggo App

Tunesië – Australië bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tunesië-Australië op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig.

De wedstrijd Tunesië – Australië kijk je op NPO 1.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Tunesië – Australië bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tunesië en Australië tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule D op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Tunesië – Australië kijken

Wil je gratis naar Tunesië tegen Australië kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Tunesië-Australië gratis te bekijken.

Tunesië – Australië op de radio luisterenWil jij Tunesië – Australië via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Tunesië – Australië op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule D krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Tunesië – Australië te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:

Tunesië – Australië luisteren in: Radio Frequentie Tunesië – Australië
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz


Samenvatting Tunesië – Australië kijken

De samenvatting van Tunesië – Australië kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tunesië en Australië nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar
ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tunesië-Australië:

Hoe laat is Tunesië – Australië op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Tunesië en Australië is om 11:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Tunesië – Australië live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Tunesië () en Australië () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Tunesië – Australië kijken?

Je kijkt Tunesië – Australië op NPO.

Kan ik Tunesië – Australië ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Tunesië -Australië zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Tunesië – Australië op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Tunesië en Australië wordt gespeeld op zaterdag 26 november 2022.

Waar wordt Tunesië – Australië uitgezonden?

Je kijkt Tunesië – Australië op NPO.

Kan ik gratis naar Tunesië en Australië op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tunesië – Australië kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *