Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

  TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv kijken? Op zondag 9 april 2023 om 19:30 uur spelen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van TSG 1899 Hoffenheim: PreZero Arena. Wil je de wedstrijd TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,150 toeschouwers in het PreZero Arena nemen TSG 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv.
  • Wanneer: zondag 9 april 2023.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: PreZero Arena, het stadion van TSG 1899 Hoffenheim.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  TSG 1899 Hoffenheim - FC Schalke 04 op tv

  TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv

  Wil je TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv kijken? De wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim uit Hoffenheim en FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op TV
  • 19:15 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over TSG 1899 Hoffenheim-FC Schalke 04 op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04:
  • TSG 1899 Hoffenheim staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • FC Schalke 04 staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van TSG 1899 Hoffenheim: “PreZero Arena” (30,150 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 19:30 uur.

  TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma TSG 1899 Hoffenheim-FC Schalke 04 bij Viaplay:
  • 19:15 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, TSG 1899 Hoffenheim -FC Schalke 04 LIVE
  • 21:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga live op tv. Via de Viaplay app kun je iedere wedstrijd in de Duitse competitie live volgen. Op de App van Viaplay kies je simpelweg de wedstrijd die je wilt volgen. Zo kun je ook eenvoudig schakelen tussen de wedstrijden. De Duitse Bundesliga is een hele mooie competitie en dat is dan ook de reden dat Viaplay de tv-rechten gekocht heeft.

  Bundesliga op tv

  De match tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is één van de mooiste competities ter wereld. Er spelen veel grote, bekende clubs in de Duitse Bundesliga. Bovendien zijn de wedstrijden in Duitsland ideaal om een keer te bezoeken. Zeker als je de Bundesliga op de voet volgt weet je dat de wedstrijden zeer interessant zijn. Als kers op de taart spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie.

  TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je TSG 1899 Hoffenheim-FC Schalke 04 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kijken

  Wil je gratis naar TSG 1899 Hoffenheim tegen FC Schalke 04 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om TSG 1899 Hoffenheim-FC Schalke 04 gratis te bekijken.

  Livestream TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kijken

  De samenvatting van TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kijken? Wil je de wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd TSG 1899 Hoffenheim-FC Schalke 04:
  Wanneer is TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 wordt gespeeld op zondag 9 april 2023.

  Hoe laat is TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 uitgezonden?

  De wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kijken?

  Je kijkt TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 op Viaplay.

  Kan ik gratis naar TSG 1899 Hoffenheim en FC Schalke 04 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 kunt kijken.

  Kan ik TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast TSG 1899 Hoffenheim -FC Schalke 04 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *