Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Trabzonspor – Galatasaray op tv | zondag 28 augustus 2022

Trabzonspor – Galatasaray op tv | zondag 28 augustus 2022

  Trabzonspor – Galatasaray op tv kijken? Op zondag 28 augustus 2022 om 13:00 uur spelen Trabzonspor en Galatasaray tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Trabzonspor: Şenol Güneşstadion. Wil je de wedstrijd Trabzonspor – Galatasaray live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 41,513 toeschouwers in het Şenol Güneşstadion nemen Trabzonspor (Trabzon) en Galatasaray (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Trabzonspor – Galatasaray op tv.
  • Wanneer: zondag 28 augustus 2022.
  • Tijd: 13:00 uur.
  • Waar: Şenol Güneşstadion, het stadion van Trabzonspor.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Trabzonspor - Galatasaray op tv

  Trabzonspor – Galatasaray op tv

  Wil je Trabzonspor – Galatasaray op tv kijken? De wedstrijd tussen Trabzonspor uit Trabzon en Galatasaray uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Om 12:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Trabzonspor – Galatasaray op TV
  • 12:45 uur, Voorbeschouwing
  • 13:00 uur : Trabzonspor – Galatasaray LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Trabzonspor-Galatasaray op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray:
  • Trabzonspor staat op dit momentnegende in de Süper Lig.
  • Galatasaray staat op dit moment achtste in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Trabzonspor: “Şenol Güneşstadion” (41,513 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 13:00 uur.

  Trabzonspor – Galatasaray op Ziggo Sport Docu

  De Süper Lig wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Trabzonspor-Galatasaray bij Ziggo Sport Docu:
  • 12:45 uur, voorbeschouwing.
  • 13:00 uur, Trabzonspor -Galatasaray LIVE
  • 14:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Bij Ziggo Sport kijk je verschillende voetbalcompetities live op tv. Natuurlijk kijk je wedstrijden uit de Champions League live bij Ziggo Sport. Maar ook de wedstrijden uit de Spaanse Competitie, La Liga, volg je live bij Ziggo Sport. Daarnaast kijk je naar de Serie A (Italië), Ligue 1 (Frankrijk), Jupiler Pro League (België), Scottish Premiership (Schotland), Primeira Liga (Portugal) en bekervoetbal al uit die landen live bij Ziggo Sport. Op de maar liefst 6 verschillende kanalen worden voetbalwedstrijden uitgezonden bij Ziggo Sport. Daardoor kun je altijd naar jouw favoriete wedstrijd op tv kijken.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Trabzonspor en Galatasaray is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije).

  Trabzonspor – Galatasaray bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Trabzonspor-Galatasaray op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Trabzonspor – Galatasaray kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Trabzonspor – Galatasaray bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Trabzonspor – Galatasaray kijken

  Wil je gratis naar Trabzonspor tegen Galatasaray kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Trabzonspor-Galatasaray gratis te bekijken.

  Livestream Trabzonspor – Galatasaray (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Trabzonspor – Galatasaray kijken

  De samenvatting van Trabzonspor – Galatasaray kijken? Wil je de wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Trabzonspor-Galatasaray:
  Wanneer is Trabzonspor – Galatasaray op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray wordt gespeeld op zondag 28 augustus 2022.

  Hoe laat is Trabzonspor – Galatasaray op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray is om 13:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Trabzonspor – Galatasaray live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Trabzonspor (Trabzon) en Galatasaray (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Trabzonspor – Galatasaray uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Trabzonspor – Galatasaray kijken?

  Je kijkt Trabzonspor – Galatasaray op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Trabzonspor en Galatasaray op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Trabzonspor – Galatasaray kunt kijken.

  Kan ik Trabzonspor – Galatasaray ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Trabzonspor -Galatasaray zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *