Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen | Women’s FA Cup

Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen | Women’s FA Cup

  Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 12:55 uur spelen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen tegen elkaar in de Women’s FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Vrouwen: The Hive Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 6,500 toeschouwers in het The Hive Stadium nemen Tottenham Vrouwen (Londen) en Manchester United Vrouwen (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:55 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Women’s FA Cup.
  • Wie: Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 12:55 uur.
  • Waar: The Hive Stadium, het stadion van Tottenham Vrouwen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Tottenham Vrouwen - Manchester United Vrouwen op tv

  Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv

  Wil je Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen uit Londen en Manchester United Vrouwen uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 12:55 uur. Om 12:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op TV
  • 12:40 uur, Voorbeschouwing
  • 12:55 uur : Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Vrouwen-Manchester United Vrouwen op tv

  Alles over de Women’s FA Cup wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen:

  • Tottenham Vrouwen staat op dit moment op plaats 9e in de Women’s Super League.
  • Manchester United Vrouwen staat op dit moment op plaats 2e in de Women’s Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Vrouwen: “The Hive Stadium” (6,500 toeschouwers).
  • Competitie: Women’s FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 12:55 uur.

  De vrouwen van Tottenham nemen het deze week op tegen Manchester United (vrouwen). De dames van United zijn nog volop in de strijd voor de titel. Met slechts twee punten achterstand op koploper Chelsea kunnen de vrouwen van Manchester United zeker nog kampioen worden.

  Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op Viaplay

  De Women’s FA Cup wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 12:55 uur. Voor de Women’s FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Tottenham Vrouwen-Manchester United Vrouwen bij Viaplay:

  • 12:40 uur, voorbeschouwing.
  • 12:55 uur, Tottenham Vrouwen -Manchester United Vrouwen LIVE
  • 14:55 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  Viaplay heeft de uitzendrechten op de FA Cup voor vrouwen. Sowieso besteedt Viaplay veel aandacht aan het vrouwenvoetbal op tv. Dat is natuurlijk een goede zaak. Daarom kijk je op één van de kanalen van Viaplay regelmatig een vrouwen voetbalwedstrijd. Of dat nou in de Premier League, de FA Cup of een andere competitie is. Vrouwenvoetbal is zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Women’s FA Cup op tv

  De match tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen is een wedstrijd in de Women’s FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De Women’s FA Cup is het Engelse bekertoernooi voor vrouwen. Het is het hoogste Engelse bekertoernooi voor vrouwen. Daarom zie je er ook veel Engelse profclubs in actie. Met het oog op het komende WK voor vrouwen in Australië en Nieuw Zeeland is het extra interessant om het vrouwenvoetbal alvast op de voet te volgen. Zo weet je precies wat er speelt.

  Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Vrouwen-Manchester United Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen uit de Women’s FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Women’s FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Vrouwen tegen Manchester United Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Vrouwen-Manchester United Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kijken

  De samenvatting van Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Women’s FA Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Vrouwen-Manchester United Vrouwen:

  Wanneer is Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv?

  De Women’s FA Cup wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen is om 12:55 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen (Londen) en Manchester United Vrouwen (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kijken?

  Je kijkt Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Tottenham Vrouwen en Manchester United Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Vrouwen – Manchester United Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Vrouwen -Manchester United Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *