Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham – Southampton op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

Tottenham – Southampton op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  Tottenham – Southampton op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham en Southampton live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op viaplay. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham stadion, het stadion van Tottenham. De wedstrijd begint om 16:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Tottenham – Southampton
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Tottenham stadion (Stadion van Tottenham)
  • Op TV: viaplay
  Tottenham - Southampton op TV

  Tottenham – Southampton op TV

  De wedstrijd Tottenham – Southampton in de Premier League wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 16:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Tottenham – Southampton op TV
  • 15:30: Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Tottenham – Southampton LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham – Southampton

  Alles over Tottenham – Southampton:
  • Tottenham staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • Southampton staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham, Tottenham stadion.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  Tottenham wil de eerste punten van het seizoen in eigen huis houden.

  Tottenham – Southampton bij viaplay

  Tottenham – Southampton kijk je bij viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  In het seizoen 22/23 kan je terecht bij VIAPLAY voor alle wedstrijden van de Premier League. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Premier League. Hoe zal Erik ten Hag het gaan doen met Manchester United? En gaat Martinez ook slagen na zijn Transfer van Ajax naar Manchester United? Het belooft een waanzinnig spannende Engelse Competitie te worden. Wordt Haaland ook in het shirt van Manchester City topscorer?

  Tottenham – Southampton GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook zonder extra kosten kijken. Zo hebben sommige klanten al viaplay in hun pakket om Formule 1 te kijken. Je kijkt dan weliswaar niet gratis naar Tottenham – Southampton, maar je hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Tottenham – Southampton

  Samenvatting Tottenham-Southampton kijken? Wil je de wedstrijd Tottenham – Southampton van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij viaplay. In de samenvatting van Tottenham tegen Southampton zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast Tottenham en Southampton willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *