Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv | Premier League

Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv | Premier League

  Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2023 om 13:30 uur spelen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,850 toeschouwers in het Tottenham Hotspur Stadium nemen Tottenham Hotspur (Londen) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers op tv

  Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen en Wolverhampton Wanderers uit Wolverhampton wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op TV
  • 13:20 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers:
  • Tottenham Hotspur staat op dit momentvierde in de Premier League.
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment veertiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadium” (62,850 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Er zijn twee wedstrijden gespeeld in de Premier League en de Spurs zijn de competitie redelijk begonnen. Met vier punten staan ze op de vierde plek. Wolverhampton heeft daarentegen pas 1 punt gehaald en zal dus tegen de Spurs alles op alles zetten om in ieder geval punten te pakken.

  Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers bij Viaplay:
  • 13:20 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Tottenham Hotspur -Wolverhampton Wanderers LIVE
  • 15:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen Wolverhampton Wanderers kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers gratis te bekijken.

  Livestream Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers:
  Wanneer is Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2023.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur (Londen) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -Wolverhampton Wanderers zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *