Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – West Ham United op tv | Premier League

Tottenham Hotspur – West Ham United op tv | Premier League

  Tottenham Hotspur – West Ham United op tv kijken? Op zondag 19 februari 2023 om 17:30 uur spelen Tottenham Hotspur en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,062 toeschouwers in het Tottenham Hotspur Stadium nemen Tottenham Hotspur (Londen) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zondag 19 februari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Tottenham Hotspur - West Ham United op tv

  Tottenham Hotspur – West Ham United op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Tottenham Hotspur – West Ham United op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Tottenham Hotspur – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United:
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 16e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadium” (62,062 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  De Spurs krijgen deze week West Ham United op bezoek. Na een slechte fase lijkt West Ham de weg naar boven weer een beetje te hebben gevonden. Al drie wedstrijden op rij is de club ongeslagen. Tottenham daarentegen verloor vorige week nadat het twee matches op rij won. Is dit voor Tottenham het begin van een slechte reeks of kunnen ze zich herpakken na het verlies?

  Tottenham Hotspur – West Ham United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-West Ham United bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Tottenham Hotspur -West Ham United LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Engelse Premier League. Daardoor kun je de mooiste voetbalcompetitie ter wereld live kijken op één van de kanalen van Viaplay. De competitie wordt prachtig in beeld gebracht. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Premier League te zien op Viaplay. Omdat jij als voetbalfan natuurlijk geen moment wilt missen van de mooiste competitie, kun je bij Viaplay op meerdere kanalen de wedstrijden volgen. Je kunt dit op tv doen, maar ook via een livestream.

  Premier League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Bovendien is het de competitie waarnaar de meeste mensen op tv kijken. Dat is natuurlijk niet zomaar. In Engeland spelen namelijk zóveel goede clubs dat bijna iedere wedstrijd een topwedstrijd is. Vrijwel elke wedstrijd kan alle kanten op en ook dat maakt de Premier League zo interessant. De beste spelers en het mooiste voetbal maken de competitie ook voor de neutrale kijker heel interessant. Harde duels, veel passie en inzet is waar de Champions League bekend om staat.

  Tottenham Hotspur – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – West Ham United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Tottenham Hotspur – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Tottenham Hotspur – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Tottenham Hotspur – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – West Ham United kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-West Ham United:
  Wanneer is Tottenham Hotspur – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United wordt gespeeld op zondag 19 februari 2023.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur (Londen) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en West Ham United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – West Ham United kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – West Ham United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *