Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv | Champions League

Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv | Champions League

  Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv kijken? Op woensdag 7 september 2022 om 21:00 uur spelen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur (Engeland) – Olympique Marseille (Frankrijk) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 62,850 toeschouwers. In het Tottenham Hotspur Stadium nemen Tottenham Hotspur (Engeland, Londen) en Olympique Marseille (Frankrijk, Marseille) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv.
  • Wanneer: woensdag 7 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  Tottenham Hotspur - Olympique Marseille op tv

  Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Engeland en Olympique Marseille uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Tottenham Hotspur – Olympique Marseille
  • 21:00 uur : Tottenham Hotspur – Olympique Marseille LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Tottenham Hotspur – Olympique Marseille

  Over Tottenham Hotspur-Olympique Marseille op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille:
  • Tottenham Hotspur staat op dit momentderde in de Premier League.
  • Olympique Marseille staat op dit moment tweede in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadium” (62,850 toeschouwers).
  • De thuisclub is Tottenham Hotspur uit Engeland. Tottenham Hotspur komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Olympique Marseille uit Frankrijk. Tottenham Hotspur komt uit Marseille in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  De Spurs nemen het in eigen huis op tegen Olympique Marseille. Het is een wedstrijd tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Beide teams staan er in de eigen competitie goed voor en hebben dus een goede competitiestart. Het belooft daarom een wedstrijd te worden tussen twee gelijkwaardige teams. Daardoor kan de wedstrijd alle kanten op.

  Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op Ziggo Sport Tennis

  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-Olympique Marseille bij Ziggo Sport Tennis:
  • woensdag 7 september 2022
  • 21:00 uur, Tottenham Hotspur -Olympique Marseille (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden uit de UEFA Champions League live op tv. Omdat Ziggo Sport meerdere kanalen heeft kunnen ze ook meerdere wedstrijden tegelijk uitzenden. Zo hoef je bij Ziggo Sport dus geen wedstrijd te missen in de CL. Bovendien kijk je bij Ziggo Sport naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen, haarscherpe analyses en samenvattingen van de Champions League.

  Champions League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is natuurlijk met stip de mooiste competitie ter wereld. Iedere speler droomt ervan om de cup met de grote oren te winnen. Je ziet daardoor in de Champions League de grootste clubs, de beste spelers en het mooiste voetbal. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd omdat er zoveel geld te winnen is.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Tottenham Hotspur – Olympique Marseille bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-Olympique Marseille op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Tottenham Hotspur – Olympique Marseille bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen Olympique Marseille kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-Olympique Marseille gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream Tottenham Hotspur – Olympique Marseille (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur – Olympique Marseille? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Tottenham Hotspur vs Olympique Marseille zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-Olympique Marseille:
  Wanneer is Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille wordt gespeeld op woensdag 7 september 2022.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op tv?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – Olympique Marseille live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen, Engeland en Olympique Marseille (Marseille), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – Olympique Marseille uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Marseille wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – Olympique Marseille op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en Olympique Marseille op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – Olympique Marseille kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – Olympique Marseille ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -Olympique Marseille zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *