Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Chelsea op tv | Premier League

Tottenham Hotspur – Chelsea op tv | Premier League

  Tottenham Hotspur – Chelsea op tv kijken? Op maandag 6 november 2023 om 21:00 uur spelen Tottenham Hotspur en Chelsea tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – Chelsea live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,850 toeschouwers in het Tottenham Hotspur Stadium nemen Tottenham Hotspur (Londen) en Chelsea (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – Chelsea op tv.
  • Wanneer: maandag 6 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
  Tottenham Hotspur - Chelsea op tv

  Tottenham Hotspur – Chelsea op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – Chelsea op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen en Chelsea uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Tottenham Hotspur – Chelsea op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Tottenham Hotspur – Chelsea LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur-Chelsea op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea:
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • Chelsea staat op dit moment op plaats 11e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadium” (62,850 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Tottenham Hotspur neemt het als koploper van de Premier League op tegen Chelsea. De Spurs, zoals Tottenham ook wel genoemd wordt, wonnen de laatste vier wedstrijden en op rij en zijn bovendien nog ongeslagen dit seizoen. Dat kan van Chelsea niet gezegd worden. Die club heeft het zwaar en wist pas 3 van de 10 wedstrijden te winnen dit seizoen. De wedstrijd tussen de Spurs en Chelsea wordt ook wel de Londense derby genoemd. Het is een echte stadsderby, beide clubs komen namelijk uit Londen. De Spurs – Chelsea is een mooie wedstrijd om live op tv te kijken bij Viaplay.

  Tottenham Hotspur – Chelsea op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-Chelsea bij Viaplay:
  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Tottenham Hotspur -Chelsea LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Engelse Premier League. Dat betekent dat je alle wedstrijden uit de hoogste Engelse voetbalcompetitie live bij Viaplay kunt kijken. Viaplay werkt net als een streamingsdienst (zoals bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+). Je kiest de wedstrijd van jouw keuze en begint met direct met kijken. Daardoor kun je ieder Premier League duel helemaal live kijken. Ook kun je makkelijk wisselen tussen wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en Chelsea is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn geen kleine clubs in de Premier League. Bovendien zitten de stadions tot de nok toe gevuld, wat altijd voor een prachtige sfeer zorgt. Wereldwijd kijken miljoenen mensen ieder weekend naar de Premier League wedstrijden op tv of online via een livestream. Dat is natuurlijk niet voor niets. De wedstrijden hebben een hoog tempo en zitten vol met actie.

  Tottenham Hotspur – Chelsea bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-Chelsea op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – Chelsea kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Tottenham Hotspur – Chelsea bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Tottenham Hotspur – Chelsea kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen Chelsea kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-Chelsea gratis te bekijken.

  Livestream Tottenham Hotspur – Chelsea (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Chelsea kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – Chelsea kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-Chelsea:
  Wanneer is Tottenham Hotspur – Chelsea op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea wordt gespeeld op maandag 6 november 2023.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – Chelsea op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – Chelsea live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur (Londen) en Chelsea (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – Chelsea uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – Chelsea kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – Chelsea op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en Chelsea op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – Chelsea kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – Chelsea ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -Chelsea zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *