Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Burnley op TV (zondag 15 mei 2022)

Tottenham Hotspur – Burnley op TV (zondag 15 mei 2022)

  Tottenham Hotspur – Burnley op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Burnley live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur. De wedstrijd begint om 13:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Tottenham Hotspur – Burnley
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 13:00 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium (Stadion van Tottenham Hotspur)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Tottenham Hotspur - Burnley op TV

  Tottenham Hotspur – Burnley op TV

  De wedstrijd Tottenham Hotspur – Burnley in de Premier League wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 13:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Tottenham Hotspur – Burnley op TV
  • 12:50: Voorbeschouwing
  • 13:00 uur : Tottenham Hotspur – Burnley LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur – Burnley

  Alles over Tottenham Hotspur – Burnley:
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment vijfde in de Premier League.
  • Burnley staat op dit moment zeventiende in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur, Tottenham Hotspur Stadium.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  De wedstrijd tussen Tottenham en Burnley is een hele belangrijke match in de Engelse Premier League. Allereerst voor Burnley, want zij lopen het risico om nog te degraderen. Om dat te voorkomen hebben ze het nog helemaal in eigen hand, maar winnen bij de “Spurs” is natuurlijk geen eenvoudige opgave. Voor Tottenham Hotspur betekent de wedstrijd dat ze zich kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Champions League volgend seizoen. Ook voor Tottenham geldt dat er dan gewonnen moet worden. Bovendien moet Arsenal punten laten liggen. Anders zijn de Spurs aangewezen op de groepsfase van de UEFA Europa League.

  Tottenham Hotspur – Burnley bij Ziggo Sport Voetbal

  Tottenham Hotspur – Burnley kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Engelse Premier League geldt natuurlijk als één van de allermooiste voetbalcompetities ter wereld. Met tal van topclubs, bekende spelers en attractief voetbal. Veel wereldsterren voetballen in de Premier League, of willen daar graag voetballen. De Premier League geldt namelijk als misschien wel de beste competitie ter wereld. Het is natuurlijk niet voor niets dat er zoveel geld in om gaat. Wil je een abonnement nemen op een buitenlandse competitie? Dan is de Engelse Premier de mooiste competitie om op tv te kijken. Het spel is hard, je ziet veel topspelers aan het werk en bovendien is het speltempo razend hoog.

  Tottenham Hotspur – Burnley GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Tottenham Hotspur – Burnley kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Burnley

  Samenvatting Tottenham Hotspur-Burnley kijken? Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – Burnley van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. In de samenvatting van Tottenham Hotspur tegen Burnley zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *