Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Arsenal op tv | zondag 15 januari 2023

Tottenham Hotspur – Arsenal op tv | zondag 15 januari 2023

  Tottenham Hotspur – Arsenal op tv kijken? Op zondag 15 januari 2023 om 17:30 uur spelen Tottenham Hotspur en Arsenal tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadium. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – Arsenal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 62,850 toeschouwers in het Tottenham Hotspur Stadium nemen Tottenham Hotspur (Londen) en Arsenal (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – Arsenal op tv.
  • Wanneer: zondag 15 januari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Tottenham Hotspur - Arsenal op tv

  Tottenham Hotspur – Arsenal op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen en Arsenal uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Tottenham Hotspur – Arsenal op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Tottenham Hotspur – Arsenal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur-Arsenal op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal:
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 3 in de Premier League.
  • Arsenal staat op dit moment op plaats 1 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadium” (62,850 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Tottenham Hotspur en Arsenal, ook wel bekend als de “North London Derby” is een van de meest beladen wedstrijden in Engelse voetbal. Beide teams zijn gevestigd in Noord-Londen en hebben een lange geschiedenis van rivaliteit en succes in de competitie. In de jaren 1950 en 1960, speelden beide teams vaak tegen elkaar in de bovenste regionen van de competitie en speelden ze vaak belangrijke wedstrijden tegen elkaar, waaronder finales van bekers. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in die tijd, met Arsenal die de First Division en de FA Cup won en Tottenham Hotspur die de League Cup en de UEFA Cup won. In de afgelopen decennia, hebben beide teams regelmatig tegen elkaar gespeeld in de Premier League en andere competities, met vele emotioneel geladen wedstrijden tussen hen. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in de afgelopen jaren, met Arsenal die de Premier League en FA Cup won en Tottenham Hotspur die de League Cup en de UEFA Champions League. De wedstrijd tussen deze twee teams wordt vaak beschouwd als een van de meest beladen wedstrijden in Engelse voetbal, met een grote aanhang van supporters van beide teams die vaak emotioneel betrokken zijn bij de wedstrijd.

  Tottenham Hotspur – Arsenal op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-Arsenal bij VIAPLAY:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Tottenham Hotspur -Arsenal LIVE
  • 19:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en Arsenal is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Tottenham Hotspur – Arsenal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – Arsenal kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Tottenham Hotspur – Arsenal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Tottenham Hotspur – Arsenal kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-Arsenal gratis te bekijken.

  Livestream Tottenham Hotspur – Arsenal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Arsenal kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-Arsenal:
  Wanneer is Tottenham Hotspur – Arsenal op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal wordt gespeeld op zondag 15 januari 2023.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – Arsenal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – Arsenal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur (Londen) en Arsenal (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – Arsenal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – Arsenal kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – Arsenal op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en Arsenal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – Arsenal kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – Arsenal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *