Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – Arsenal op TV (donderdag 12 mei 2022)

Tottenham Hotspur – Arsenal op TV (donderdag 12 mei 2022)

  Tottenham Hotspur – Arsenal op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium, het stadion van Tottenham Hotspur. De wedstrijd begint om 20:45.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Tottenham Hotspur – Arsenal
  • Wanneer: donderdag 12 mei 2022
  • Tijd: 20:45.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadium (Stadion van Tottenham Hotspur)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Tottenham Hotspur - Arsenal op TV

  Tottenham Hotspur – Arsenal op TV

  De wedstrijd Tottenham Hotspur – Arsenal in de Premier League wordt gespeeld op donderdag 12 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:45. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Tottenham Hotspur – Arsenal op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 20:45 : Tottenham Hotspur – Arsenal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Tottenham Hotspur – Arsenal

  Alles over Tottenham Hotspur – Arsenal:
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment vijfde in de Premier League.
  • Arsenal staat op dit moment vierde in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur, Tottenham Hotspur Stadium.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  Tottenham Hotspur – Arsenal is al jaren een zeer mooie wedstrijd om naar te kijken. De “Gunners” tegen de “Spurs” staat garant voor mooi aanvallend voetbal, met bovendien veel strijd en passie. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal staat ook bekend als de “North Londen Derby”. De wedstrijd wordt door de fans van beide clubs gezien als de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Beide clubs liggen in Noord-Londen en dit maakt de wedstrijd natuurlijk extra beladen. Een goede reden om naar Tottenham-Arsenal te kijken

  Tottenham Hotspur – Arsenal bij Ziggo Sport Select

  Tottenham Hotspur – Arsenal kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Engelse Premier League komt ten einde. Dit betekent dat nu bepaald gaat worden welke clubs degraderen uit de Premier League. Ook wordt natuurlijk de kampioen van Engeland bepaald en wordt beslist welke clubs volgend jaar Europees voetbal spelen. Het is daarom een goed moment om juist nu naar de Engelse voetbalcompetitie op tv te kijken. Ook vandaag staan er weer mooie Engelse wedstrijden op het programma.

  Tottenham Hotspur – Arsenal GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Tottenham Hotspur – Arsenal kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Tottenham Hotspur – Arsenal

  Samenvatting Tottenham Hotspur-Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur – Arsenal van donderdag 12 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Select. In de samenvatting van Tottenham Hotspur tegen Arsenal zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Wil jij weten welke wedstrijden er vandaag live op tv worden uitgezonden? In ons uitzendschema met alle voetbalwedstrijden vandaag op tv zie je welke wedstrijden je live kunt kijken. Alle voetbalcompetities worden daarin meegenomen en bovendien hebben we uitgezocht op welke zenders je de voetbalwedstrijden vandaag kunt kijken. Zo kijken we onder andere naar: Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *