Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tottenham Hotspur – AC Milan op tv | Champions League

Tottenham Hotspur – AC Milan op tv | Champions League

  Tottenham Hotspur – AC Milan op tv kijken? Op woensdag 8 maart 2023 om 21:00 uur spelen Tottenham Hotspur en AC Milan tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur Stadion. Wil je de wedstrijd Tottenham Hotspur (Engeland) – AC Milan (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 62,850 toeschouwers. In het Tottenham Hotspur Stadion nemen Tottenham Hotspur (Engeland, Londen) en AC Milan (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Tottenham Hotspur – AC Milan via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Tottenham Hotspur – AC Milan op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Tottenham Hotspur Stadion, het stadion van Tottenham Hotspur.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Tottenham Hotspur - AC Milan op tv

  Tottenham Hotspur – AC Milan op tv

  Wil je Tottenham Hotspur – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Engeland en AC Milan uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Tottenham Hotspur – AC Milan op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Tottenham Hotspur – AC Milan
  • 21:00 uur : Tottenham Hotspur – AC Milan LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Tottenham Hotspur – AC Milan

  Over Tottenham Hotspur-AC Milan Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan:
  • Tottenham Hotspur staat op dit momentvierde in de Premier League.
  • AC Milan staat op dit moment vijfde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Tottenham Hotspur: “Tottenham Hotspur Stadion” (62,850 toeschouwers).
  • De thuisclub is Tottenham Hotspur uit Engeland. Tottenham Hotspur komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is AC Milan uit Italië. Tottenham Hotspur komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  De Spurs nemen het in de achtste finales van de Champions League in eigen huis op tegen AC Milan. Vorige week eindigde AC Milan-Tottenham in een 1-0 zege voor AC Milan. Nu heeft Tottenham het thuisvoordeel. AC Milan verloor afgelopen weekend nog van Fiorentina in de competitie. Daar zullen de fans van AC Milan van geschrokken zijn. Ook Tottenham Hotspur kende een slechte generale repetitie. Zij verloren in de Premier League met 1-0 van Wolverhampton. Het belooft dus een hele spannende wedstrijd te worden. De Spurs – AC Milan is dan ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Tottenham Hotspur – AC Milan op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Tottenham Hotspur-AC Milan bij Ziggo Sport:
  • woensdag 8 maart 2023
  • 21:00 uur, Tottenham Hotspur -AC Milan (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ook Ziggo Sport zendt verschillende Champions League wedstrijden uit. Dit betekent dat je de wedstrijden die niet op RTL 7 uitgezonden worden, op één van de kanalen van Ziggo Sport kunt zien. Ziggo Sport Totaal bestaat uit zes verschillende kanalen. Je kunt Ziggo Sport Totaal afsluiten bij alle grote providers zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en nog veel meer. Bovendien krijg je daar naast de Champions League nog veel meer voetbal en andere sporten voor terug. Een goede reden dus om te kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Extra bonus: Ziggo abonnees kijken gratis naar Ziggo Sport Select.

  Champions League op tv

  De match tussen Tottenham Hotspur en AC Milan is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het allermooiste voetbaltoernooi voor clubs ter wereld. De beste ploegen doen mee aan de Champions League. Daarnaast droomt iedere club, trainer en natuurlijk speler ervan om de Champions League te winnen. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat iedere club nog maar drie rondes hoeft te overleven om in de Champions League finale te staan. De belangen worden dus steeds groter. Ook de clubs die nog in het toernooi zitten zijn steeds beter en sterker. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden op tv zeker de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Tottenham Hotspur – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Tottenham Hotspur-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Tottenham Hotspur – AC Milan kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Tottenham Hotspur – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Tottenham Hotspur – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar Tottenham Hotspur tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Tottenham Hotspur-AC Milan gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Tottenham Hotspur – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Tottenham Hotspur – AC Milan kijken

  De samenvatting van Tottenham Hotspur – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Tottenham Hotspur – AC Milan op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur – AC Milan? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Tottenham Hotspur – AC Milan op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Tottenham Hotspur vs AC Milan zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Tottenham Hotspur-AC Milan:
  Wanneer is de Tottenham Hotspur – AC Milan livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan wordt gespeeld op woensdag 8 maart 2023.

  Hoe laat is Tottenham Hotspur – AC Milan op tv?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Tottenham Hotspur – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur uit Londen, Engeland en AC Milan (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Tottenham Hotspur – AC Milan via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Tottenham Hotspur – AC Milan kijken?

  Je kijkt Tottenham Hotspur – AC Milan op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Tottenham Hotspur en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Tottenham Hotspur – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik Tottenham Hotspur – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Tottenham Hotspur -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *