Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Torino – Udinese

Torino – Udinese

  Torino – Udinese op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 15:00 uur spelen Torino en Udinese tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Torino: Stadio Grande Torino. Wil je de wedstrijd Torino – Udinese live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 28,140 toeschouwers in het Stadio Grande Torino nemen Torino (Turijn) en Udinese (Udine) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Torino – Udinese op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Stadio Grande Torino, het stadion van Torino.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Torino - Udinese op tv

  Torino – Udinese op tv

  Wil je Torino – Udinese op tv kijken? De wedstrijd tussen Torino uit Turijn en Udinese uit Udine wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Torino – Udinese op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Torino – Udinese LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Torino-Udinese op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Torino en Udinese:
  • Torino staat op dit moment op plaats 8e in de Serie A.
  • Udinese staat op dit moment op plaats 7e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Torino: “Stadio Grande Torino” (28,140 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  Torino-Udinese gaat tussen de nummers zeven en acht in de Serie A. Bovendien is het verschil in punten tussen de clubs slechts twee. Ze zijn dus erg aan elkaar gewaagd. Als Torino wint gaan ze op de ranglijst over Udinese heen. Dit zorgt natuurlijk voor extra motivatie. Udinese daarentegen wil het gat met Torino vergroten.

  Torino – Udinese op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen Torino en Udinese is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Torino-Udinese bij Ziggo Sport:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Torino -Udinese LIVE
  • 17:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A. De Serie A kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport en daar vind je veel aandacht voor de topclubs in het Italiaanse voetbal. Bovendien spelen er op dit moment veel Nederlanders in de Serie A en daar heeft Ziggo Sport natuurlijk ook extra aandacht voor.

  Serie A op tv

  De match tussen Torino en Udinese is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A wordt steeds spannender. Hoewel Napoli momenteel met kop en schouders boven de rest uitstijgt, is het daaronder wel heel spannend. Het verschil tussen nummer 2 en 6 is maar drie punten. Bovendien vind je bovenin de Serie A alle topclubs. AC Milan, Inter, Lazio Roma, Atalanta en AS Roma doen allemaal bovenin mee. De competitie gaat de komende weken dus beslist worden. Welke club kan aanhaken bij de topclubs en welke club zakt weg? De Serie A op tv kijken is nu spannender dan ooit.

  Torino – Udinese bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Torino-Udinese op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Torino – Udinese kijk je op Ziggo Sport.

  Torino – Udinese bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Torino en Udinese uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Torino – Udinese kijken

  Wil je gratis naar Torino tegen Udinese kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Torino-Udinese gratis te bekijken.

  Livestream Torino – Udinese (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Torino en Udinese via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Torino – Udinese kijken

  De samenvatting van Torino – Udinese kijken? Wil je de wedstrijd tussen Torino en Udinese nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Torino-Udinese:
  Wanneer is Torino – Udinese op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Torino en Udinese wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is Torino – Udinese op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Torino en Udinese is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Torino – Udinese live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Torino (Turijn) en Udinese (Udine) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Torino – Udinese uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Torino en Udinese wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Torino – Udinese kijken?

  Je kijkt Torino – Udinese op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Torino en Udinese op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Torino – Udinese kunt kijken.

  Kan ik Torino – Udinese ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Torino -Udinese zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *