Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Telstar – De Graafschap op tv | donderdag 1 september 2022

Telstar – De Graafschap op tv | donderdag 1 september 2022

  Telstar – De Graafschap op tv kijken? Op donderdag 1 september 2022 om 20:00 uur spelen Telstar en De Graafschap tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Telstar: Rabobank Ijmond Stadion. Wil je de wedstrijd Telstar – De Graafschap live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 3,625 toeschouwers in het Rabobank Ijmond Stadion nemen Telstar (Velsen-Ijmuiden) en De Graafschap (Doetinchem) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Telstar – De Graafschap op tv.
  • Wanneer: donderdag 1 september 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Rabobank Ijmond Stadion, het stadion van Telstar.
  • Uitgezonden op: ESPN 1 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Telstar - De Graafschap op tv

  Telstar – De Graafschap op tv

  Wil je Telstar – De Graafschap op tv kijken? De wedstrijd tussen Telstar uit Velsen-Ijmuiden en De Graafschap uit Doetinchem wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Telstar – De Graafschap op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Telstar – De Graafschap LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Telstar-De Graafschap op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap:
  • Telstar staat op dit momentveertiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De Graafschap staat op dit moment achttiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Telstar: “Rabobank Ijmond Stadion” (3,625 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Telstar – De Graafschap op ESPN 1

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 1 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Telstar-De Graafschap bij ESPN 1:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Telstar -De Graafschap LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 1: De Keuken Kampioen Divisie kijk je live op ESPN. Naast de Nederlandse Eredivisie heeft ESPN ook de rechten voor de KKD, ofwel de eerste divisie. Bij ESPN volg je dus op de voet welke clubs strijden om het kampioenschap in de eerste divisie en voor een periodetitel. Bovendien kun je zo goed in de gaten houden welke clubs je volgend jaar op het hoogste niveau terug gaat zien.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Telstar en De Graafschap is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Telstar – De Graafschap bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Telstar-De Graafschap op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Telstar – De Graafschap kijk je op ESPN 1.

  Telstar – De Graafschap bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Telstar en De Graafschap uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Telstar – De Graafschap kijken

  Wil je gratis naar Telstar tegen De Graafschap kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Telstar-De Graafschap gratis te bekijken.

  Livestream Telstar – De Graafschap (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Telstar en De Graafschap via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Telstar – De Graafschap kijken

  De samenvatting van Telstar – De Graafschap kijken? Wil je de wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 1. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Telstar-De Graafschap:
  Wanneer is Telstar – De Graafschap op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap wordt gespeeld op donderdag 1 september 2022.

  Hoe laat is Telstar – De Graafschap op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Telstar – De Graafschap live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Telstar (Velsen-Ijmuiden) en De Graafschap (Doetinchem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Telstar – De Graafschap uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap wordt uitgezonden op ESPN 1.

  Op welke zender kan ik Telstar – De Graafschap kijken?

  Je kijkt Telstar – De Graafschap op ESPN 1.

  Kan ik gratis naar Telstar en De Graafschap op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Telstar – De Graafschap kunt kijken.

  Kan ik Telstar – De Graafschap ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Telstar -De Graafschap zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *