Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg

SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg

  SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv kijken? Op zaterdag 28 januari 2023 om 15:30 uur spelen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: Weserstadion. Wil je de wedstrijd SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,800 toeschouwers in het Weserstadion nemen SV Werder Bremen (Bremen) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 januari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Weserstadion, het stadion van SV Werder Bremen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SV Werder Bremen - VfL Wolfsburg op tv

  SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv

  Wil je SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv kijken? De wedstrijd tussen SV Werder Bremen uit Bremen en VfL Wolfsburg uit Wolfsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SV Werder Bremen-VfL Wolfsburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg:
  • SV Werder Bremen staat op dit moment op plaats 11e in de Bundesliga.
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: “Weserstadion” (42,800 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Werder Bremen – Wolfsburg belooft een prachtige wedstrijd te worden. Werder Bremen staat op dit moment op de elfde plek en wil graag de aansluiting bij de subtop in de Bundesliga terugvinden. Wolfsburg daarentegen staat op de zevende plek. Eén plek hoger geeft recht op Europees voetbal. Daardoor zal ook Wolfsburg in de lastige uitwedstrijd tegen Werder Bremen punten willen pakken. Het belooft een zware wedstrijd te worden voor beide clubs.

  SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SV Werder Bremen-VfL Wolfsburg bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, SV Werder Bremen -VfL Wolfsburg LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Op Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Bundesliga live. De wedstrijden in de Duitse competitie komen ruimschoots aan bod bij Viaplay. Ook de tweede divisie van Duitsland wordt uitgezonden op Viaplay. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan voor- en nabeschouwingen. Daarnaast vind je bij Viaplay ook het programma Bundesliga Special. Daarin is nóg meer aandacht voor de Duitse voetbalcompetitie. Je kijkt daarin onder andere naar samenvattingen, hoogtepunten en het laatste nieuws uit de Bundesliga.

  Bundesliga op tv

  De match tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Het is één van de mooiste competities ter wereld om te volgen. Het voetbal is van hoog niveau en kenmerkt zich door veel strijd en passie. Bovendien ligt het baltempo altijd heel hoog. Er zijn maar weinig saaie wedstrijden in de Bundesliga en dat maakt het natuurlijk extra leuk om op tv te kijken. Ook spelen er veel Nederlanders in de Duitse competitie. Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong, Donyell Malen en Daley Blind zijn maar een kleine greep uit de vele Nederlandse spelers in de Bundesliga. Redenen genoeg dus om de Bundesliga live op tv te kijken.

  SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SV Werder Bremen-VfL Wolfsburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kijken

  Wil je gratis naar SV Werder Bremen tegen VfL Wolfsburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SV Werder Bremen-VfL Wolfsburg gratis te bekijken.

  Livestream SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kijken

  De samenvatting van SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SV Werder Bremen-VfL Wolfsburg:
  Wanneer is SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2023.

  Hoe laat is SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SV Werder Bremen (Bremen) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kijken?

  Je kijkt SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar SV Werder Bremen en VfL Wolfsburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg kunt kijken.

  Kan ik SV Werder Bremen – VfL Wolfsburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SV Werder Bremen -VfL Wolfsburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *