Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SV Werder Bremen – Borussia Dortmund | Bundesliga

SV Werder Bremen – Borussia Dortmund | Bundesliga

  SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 15:30 uur spelen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: Weserstadion. Wil je de wedstrijd SV Werder Bremen – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,358 toeschouwers in het Weserstadion nemen SV Werder Bremen (Bremen) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Weserstadion, het stadion van SV Werder Bremen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  SV Werder Bremen - Borussia Dortmund op tv

  SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv

  Wil je SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen SV Werder Bremen uit Bremen en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : SV Werder Bremen – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SV Werder Bremen-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund:
  • SV Werder Bremen staat op dit moment op plaats 8e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 3e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: “Weserstadion” (42,358 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Werder Bremen – Dortmund is één van de leukste wedstrijden in de Bundesliga van dit weekend. Werder staat namelijk op de achtste plek en Dortmund staat tweede. Het verschil tussen beide clubs is tien punten. Als Werder Bremen in eigen huis Dortmund weet te verslaan kruipen ze dus weer een stukje dichterbij de subtop. Toch wil Dortmund koste wat kost winnen om zo in de race voor het kampioenschap te blijven. De achterstand op koploper Bayern München is nu drie punten.

  SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SV Werder Bremen-Borussia Dortmund bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, SV Werder Bremen -Borussia Dortmund LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Duitse voetbalcompetitie. De zender besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de Bundesliga. Je kunt Viaplay kijken via KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote providers. Daarnaast krijg je op Viaplay al het laatste nieuws over de wedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie. Je kunt Viaplay bovendien ook via de app van Viaplay kijken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geen moment te missen van Duits voetbal op tv.

  Bundesliga op tv

  De match tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie staat bekend om de grote clubs van wereldformaat. Daarnaast is het voetbal er van een heel hoog niveau. De wedstrijden zijn intens en worden op het scherpst van de snede gespeeld. Daardoor kijk je eigenlijk nooit naar saaie wedstrijden. Ook spelen er veel Nederlanders in de Bundesliga. Dit maakt de competitie natuurlijk nét even iets leuker om op tv te volgen.

  SV Werder Bremen – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SV Werder Bremen-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SV Werder Bremen – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar SV Werder Bremen tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SV Werder Bremen-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream SV Werder Bremen – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SV Werder Bremen-Borussia Dortmund:
  Wanneer is SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SV Werder Bremen – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SV Werder Bremen (Bremen) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SV Werder Bremen – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt SV Werder Bremen – Borussia Dortmund op Viaplay.

  Kan ik gratis naar SV Werder Bremen en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SV Werder Bremen – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik SV Werder Bremen – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SV Werder Bremen -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *