Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SV Werder Bremen – Bayern München op tv | Bundesliga

SV Werder Bremen – Bayern München op tv | Bundesliga

  SV Werder Bremen – Bayern München op tv kijken? Op zaterdag 6 mei 2023 om 18:30 uur spelen SV Werder Bremen en Bayern München tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: Weserstadion. Wil je de wedstrijd SV Werder Bremen – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,358 toeschouwers in het Weserstadion nemen SV Werder Bremen (Bremen) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: SV Werder Bremen – Bayern München op tv.
  • Wanneer: zaterdag 6 mei 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Weserstadion, het stadion van SV Werder Bremen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  SV Werder Bremen - Bayern München op tv

  SV Werder Bremen – Bayern München op tv

  Wil je SV Werder Bremen – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen SV Werder Bremen uit Bremen en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SV Werder Bremen – Bayern München op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : SV Werder Bremen – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SV Werder Bremen-Bayern München op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München:
  • SV Werder Bremen staat op dit moment op plaats 12e in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SV Werder Bremen: “Weserstadion” (42,358 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  SV Werder Bremen – Bayern München op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SV Werder Bremen-Bayern München bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, SV Werder Bremen -Bayern München LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft in Nederland de uitzendrechten voor de Duitse Bundesliga. Op één van de kanalen van Viaplay kijk je de wedstrijden uit de Duitse competitie live. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile, YouFone, Online.nl en alle andere grote providers. Viaplay besteedt uitgebreid aandacht aan de Duitse voetbalcompetitie. Dit doen ze onder andere met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Zo blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Duitse voetbal.

  Bundesliga op tv

  De match tussen SV Werder Bremen en Bayern München is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie ter wereld. Het is een competitie die ook veel Nederlandse fans aanspreekt. Het is namelijk dichtbij en dus de ideale mogelijkheid om een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Er spelen bovendien veel grote clubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund en Bayern München zijn al jarenlang een begrip in de wereld. Maar er zijn nog veel meer mooie clubs die in de Duitse competitie spelen. Dat maakt de competitie zo interessant om naar te kijken.

  SV Werder Bremen – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SV Werder Bremen-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SV Werder Bremen – Bayern München kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SV Werder Bremen – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SV Werder Bremen – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar SV Werder Bremen tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SV Werder Bremen-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream SV Werder Bremen – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SV Werder Bremen – Bayern München kijken

  De samenvatting van SV Werder Bremen – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SV Werder Bremen-Bayern München:
  Wanneer is SV Werder Bremen – Bayern München op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 6 mei 2023.

  Hoe laat is SV Werder Bremen – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SV Werder Bremen – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SV Werder Bremen (Bremen) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SV Werder Bremen – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SV Werder Bremen en Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik SV Werder Bremen – Bayern München kijken?

  Je kijkt SV Werder Bremen – Bayern München op Viaplay.

  Kan ik gratis naar SV Werder Bremen en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SV Werder Bremen – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik SV Werder Bremen – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SV Werder Bremen -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *