Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SV Spakenburg – VV Katwijk | KNVB Beker

SV Spakenburg – VV Katwijk | KNVB Beker

  SV Spakenburg – VV Katwijk op tv kijken? Op woensdag 8 februari 2023 om 20:00 uur spelen SV Spakenburg en VV Katwijk tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SV Spakenburg: Sportpark De Westmaat. Wil je de wedstrijd SV Spakenburg – VV Katwijk live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 8,000 toeschouwers in het Sportpark De Westmaat nemen SV Spakenburg (Spakenburg) en VV Katwijk (Katwijk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: SV Spakenburg – VV Katwijk op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Sportpark De Westmaat, het stadion van SV Spakenburg.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SV Spakenburg - VV Katwijk op tv

  SV Spakenburg – VV Katwijk op tv

  Wil je SV Spakenburg – VV Katwijk op tv kijken? De wedstrijd tussen SV Spakenburg uit Spakenburg en VV Katwijk uit Katwijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • SV Spakenburg – VV Katwijk op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : SV Spakenburg – VV Katwijk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SV Spakenburg-VV Katwijk op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk:

  • SV Spakenburg staat op dit moment op plaats 9e in de Tweede Divisie.
  • VV Katwijk staat op dit moment op plaats 4e in de Tweede Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SV Spakenburg: “Sportpark De Westmaat” (8,000 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Spakenburg – Katwijk is één van die wedstrijden die het bekertoernooi zo mooi maken. Twee amateurclubs die in de achtste finale van de KNVB beker tegen elkaar spelen. Natuurlijk dromen beide clubs ervan om de kwartfinale van het bekertoernooi te halen. Katwijk versloeg in de vorige ronde Urk terwijl Spakenburg uit bij de profs van FC Groningen te sterk was. Spakenburg heeft dus al bewezen dat dit bekertoernooi heel erg leeft. Kan Spakenburg in eigen huis, met de steun van duizenden fans, ook Katwijk verslaan? Spakenburg-Katwijk op tv wordt een prachtig duel.

  SV Spakenburg – VV Katwijk op ESPN 3

  De KNVB Beker wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma SV Spakenburg-VV Katwijk bij ESPN 3:

  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, SV Spakenburg -VV Katwijk LIVE
  • 22:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij ESPN 3:

  De KNVB Beker kijk je live op ESPN & FOX. Niet alle wedstrijden worden live op FOX uitgezonden. Wordt de wedstrijd niet op FOX uitgezonden, dan kun je terecht bij ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je al het Nederlandse bekervoetbal live. De KNVB Beker krijgt veel aandacht op ESPN. Goals, hoogtepunten, interviews, achtergrondinformatie en bovendien het laatste nieuws komt allemaal voorbij op ESPN. Zo ben je altijd op de hoogte van alles rondom het KNVB-bekertoernooi op tv. Rondom de wedstrijden kijk je bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, persconferenties en interviews.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen SV Spakenburg en VV Katwijk is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker is natuurlijk hét bekertoernooi in Nederland. De charme van het bekervoetbal is in Nederland heel groot. Zowel amateurclubs als profclubs nemen het tegen elkaar op. Bovendien kunnen clubs uit de Keuken Kampioen Divisie ook tegen Eredivisieclubs of amateurclubs spelen. Het bekertoernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. De winnaars gaan door naar de kwartfinale van de KNVB beker, de verliezer ligt eruit. Na de achtste finales zijn er dus nog drie rondes te gaan in het bekertoernooi. Het belooft steeds spannender te worden.

  SV Spakenburg – VV Katwijk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SV Spakenburg-VV Katwijk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd SV Spakenburg – VV Katwijk kijk je op ESPN 3.

  SV Spakenburg – VV Katwijk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SV Spakenburg – VV Katwijk kijken

  Wil je gratis naar SV Spakenburg tegen VV Katwijk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SV Spakenburg-VV Katwijk gratis te bekijken.

  Livestream SV Spakenburg – VV Katwijk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SV Spakenburg – VV Katwijk kijken

  De samenvatting van SV Spakenburg – VV Katwijk kijken? Wil je de wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SV Spakenburg-VV Katwijk:

  Wanneer is SV Spakenburg – VV Katwijk op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk wordt gespeeld op woensdag 8 februari 2023.

  Hoe laat is SV Spakenburg – VV Katwijk op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SV Spakenburg – VV Katwijk live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SV Spakenburg (Spakenburg) en VV Katwijk (Katwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SV Spakenburg – VV Katwijk uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SV Spakenburg en VV Katwijk wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik SV Spakenburg – VV Katwijk kijken?

  Je kijkt SV Spakenburg – VV Katwijk op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar SV Spakenburg en VV Katwijk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SV Spakenburg – VV Katwijk kunt kijken.

  Kan ik SV Spakenburg – VV Katwijk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SV Spakenburg -VV Katwijk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *