Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sunderland AFC – Fulham | FA Cup

Sunderland AFC – Fulham | FA Cup

  Sunderland AFC – Fulham op tv kijken? Op woensdag 8 februari 2023 om 20:45 uur spelen Sunderland AFC en Fulham tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sunderland AFC: Stadium of Light. Wil je de wedstrijd Sunderland AFC – Fulham live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 49,000 toeschouwers in het Stadium of Light nemen Sunderland AFC (Sunderland) en Fulham (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Sunderland AFC – Fulham op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadium of Light, het stadion van Sunderland AFC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Sunderland AFC - Fulham op tv

  Sunderland AFC – Fulham op tv

  Wil je Sunderland AFC – Fulham op tv kijken? De wedstrijd tussen Sunderland AFC uit Sunderland en Fulham uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Sunderland AFC – Fulham op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Sunderland AFC – Fulham LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sunderland AFC-Fulham op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham:

  • Sunderland AFC staat op dit moment op plaats 9e in The Championship.
  • Fulham staat op dit moment op plaats 8e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sunderland AFC: “Stadium of Light” (49,000 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  In de vierde ronde van de FA Cup spelen Sunderland en Fulham tegen elkaar. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De vorige wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel dus nu kan het nog alle kanten op. Welke club gaat door naar de volgende ronde?

  Sunderland AFC – Fulham op Ziggo Sport

  De FA Cup wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Sunderland AFC-Fulham bij Ziggo Sport:

  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Sunderland AFC -Fulham LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  De wedstrijden in de Engelse beker kijk je live op Ziggo Sport. De wedstrijden in de FA cup kijk je van begin tot eind op één van de kanalen van Ziggo Sport. De zes kanalen van Ziggo Sport zijn Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis. Doordat er zoveel kanalen zijn hoef je nooit een wedstrijd te missen in de FA Cup op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt ook op BBC One uitgezonden. Daar kun je de wedstrijd dus gratis kijken, weliswaar met Engels commentaar

  FA Cup op tv

  De match tussen Sunderland AFC en Fulham is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De match tussen Derby County FC en West Ham United is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is het oudste voetbaltoernooi ter wereld. Dat maakt de competitie extra speciaal. Het Engelse bekertoernooi is het belangrijkste voetbaltoernooi van Engeland en wordt daardoor ook door veel fans op tv gekeken. De stadions zijn vaak uitverkocht en de wedstrijden worden op het scherpst van de snede gespeeld. Dit maakt het Engelse bekertoernooi de moeite waard om te volgen op tv.

  Sunderland AFC – Fulham bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sunderland AFC-Fulham op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Sunderland AFC – Fulham kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Sunderland AFC – Fulham bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sunderland AFC – Fulham kijken

  Wil je gratis naar Sunderland AFC tegen Fulham kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sunderland AFC-Fulham gratis te bekijken.

  Livestream Sunderland AFC – Fulham (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sunderland AFC – Fulham kijken

  De samenvatting van Sunderland AFC – Fulham kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sunderland AFC-Fulham:

  Wanneer is Sunderland AFC – Fulham op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham wordt gespeeld op woensdag 8 februari 2023.

  Hoe laat is Sunderland AFC – Fulham op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sunderland AFC – Fulham live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sunderland AFC (Sunderland) en Fulham (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sunderland AFC – Fulham uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sunderland AFC en Fulham wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Sunderland AFC – Fulham kijken?

  Je kijkt Sunderland AFC – Fulham op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Sunderland AFC en Fulham op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sunderland AFC – Fulham kunt kijken.

  Kan ik Sunderland AFC – Fulham ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sunderland AFC -Fulham zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *