Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Strasbourg – Paris Saint-Germain FC op TV (vrijdag 29 april 2022)

Strasbourg – Paris Saint-Germain FC op TV (vrijdag 29 april 2022)

  Strasbourg – Paris Saint-Germain FC op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Strasbourg en Paris Saint-Germain FC live op TV kijken? De wedstrijd uit de Ligue 1 wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Ligue 1 wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau, het stadion van Strasbourg. De wedstrijd begint om 21:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1 (Frankrijk)
  • Wie: Strasbourg – Paris Saint-Germain FC
  • Wanneer: vrijdag 29 april 2022
  • Tijd: 21:00.
  • Waar: Stade de la Meinau (Stadion van Strasbourg)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Strasbourg - Paris Saint-Germain FC op TV

  Strasbourg – Paris Saint-Germain FC op TV

  De wedstrijd Strasbourg – Paris Saint-Germain FC in de Ligue 1 wordt gespeeld op vrijdag 29 april 2022. De wedstrijd begint om 21:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Strasbourg – Paris Saint-Germain FC op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 21:00 : Strasbourg – Paris Saint-Germain FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Strasbourg – Paris Saint-Germain FC

  Alles over Strasbourg – Paris Saint-Germain FC:
  • Strasbourg staat op dit moment zesde in de Ligue 1.
  • Paris Saint-Germain FC staat op dit moment eerste in de Ligue 1.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Strasbourg, Stade de la Meinau.
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk.

  Strasbourg – Paris Saint-Germain FC bij Ziggo Sport Select

  Strasbourg – Paris Saint-Germain FC kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Ligue 1 op TV

  Wil je de Franse Ligue 1 live op TV zien? Steeds meer Nederlandse spelers maken een transfer naar de Franse competitie, Ligue 1. Natuurlijk is het de moeite waard om grootmacht PSG te zien voetballen. Met wereldsterren als Neymar, Messi en Mbappé. Maar ook teams als Olympique Lyon en Olympique Marseille zijn zeker de moeite waard om te kijken. Vanavond kun je genieten van Paris Saint-Germain op tv. PSG is op papier misschien wel het beste team ter wereld op dit moment. Daarom is Ligue 1 kijken bij Ziggo zeer zeker de moeite waard!

  Strasbourg – Paris Saint-Germain FC GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Strasbourg – Paris Saint-Germain FC kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *