Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Stade Rennais FC – Olympique de Marseille op TV (zaterdag 14 mei 2022)

Stade Rennais FC – Olympique de Marseille op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  Stade Rennais FC – Olympique de Marseille op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Stade Rennais FC en Olympique de Marseille live op TV kijken? De wedstrijd uit de Ligue 1 wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Ligue 1 wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park, het stadion van Stade Rennais FC. De wedstrijd begint om 21:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1 (Frankrijk)
  • Wie: Stade Rennais FC – Olympique de Marseille
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 21:00.
  • Waar: Roazhon Park (Stadion van Stade Rennais FC)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Stade Rennais FC - Olympique de Marseille op TV

  Stade Rennais FC – Olympique de Marseille op TV

  De wedstrijd Stade Rennais FC – Olympique de Marseille in de Ligue 1 wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 21:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Stade Rennais FC – Olympique de Marseille op TV
  • 20:55: Voorbeschouwing
  • 21:00 : Stade Rennais FC – Olympique de Marseille LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Stade Rennais FC – Olympique de Marseille

  Alles over Stade Rennais FC – Olympique de Marseille:
  • Stade Rennais FC staat op dit moment vijfde in de Ligue 1.
  • Olympique de Marseille staat op dit moment tweede in de Ligue 1.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Stade Rennais FC, Roazhon Park.
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk.

  Stade Rennais FC – Olympique de Marseille bij Ziggo Sport Voetbal

  Stade Rennais FC – Olympique de Marseille kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Ligue 1 op TV

  Wil je de Franse Ligue 1 live op TV zien? Steeds meer Nederlandse spelers maken een transfer naar de Franse competitie, Ligue 1. Natuurlijk is het de moeite waard om grootmacht PSG te zien voetballen. Met wereldsterren als Neymar, Messi en Mbappé. Maar ook teams als Olympique Lyon en Olympique Marseille zijn zeker de moeite waard om te kijken. Vanavond kun je genieten van Paris Saint-Germain op tv. PSG is op papier misschien wel het beste team ter wereld op dit moment. Daarom is Ligue 1 kijken bij Ziggo zeer zeker de moeite waard!

  Stade Rennais FC – Olympique de Marseille GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Stade Rennais FC – Olympique de Marseille kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Stade Rennais FC – Olympique de Marseille

  Samenvatting Stade Rennais FC-Olympique de Marseille kijken? Wil je de wedstrijd Stade Rennais FC – Olympique de Marseille van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Ligue 1 zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. In de samenvatting van Stade Rennais FC tegen Olympique de Marseille zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *