Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Stade de Reims – Olympique de Marseille op TV (zondag 24 april 2022)

Stade de Reims – Olympique de Marseille op TV (zondag 24 april 2022)

  Stade de Reims – Olympique de Marseille op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Stade de Reims en Olympique de Marseille live op TV kijken? De wedstrijd uit de Ligue 1 wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Docu. De Ligue 1 wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune, het stadion van Stade de Reims. De wedstrijd begint om 20:45.  
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1 (Frankrijk)
  • Wie: Stade de Reims – Olympique de Marseille
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 20:45.
  • Waar: Stade Auguste-Delaune (Stadion van Stade de Reims)
  • Op TV: Ziggo Sport Docu
  Stade de Reims - Olympique de Marseille op TV

  Stade de Reims – Olympique de Marseille op TV

  De wedstrijd Stade de Reims – Olympique de Marseille in de Ligue 1 wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 20:45. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Stade de Reims – Olympique de Marseille op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45: Stade de Reims – Olympique de Marseille LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Stade de Reims – Olympique de Marseille

  Alles over Stade de Reims – Olympique de Marseille:
  • Stade de Reims staat op dit moment dertiende in de Ligue 1.
  • Olympique de Marseille staat op dit moment tweede in de Ligue 1.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Stade de Reims, Stade Auguste-Delaune.
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk.

  Stade de Reims – Olympique de Marseille bij Ziggo Sport Docu

  Stade de Reims – Olympique de Marseille kijk je bij Ziggo Sport Docu. Je kijkt de wedstrijd hier: De hoogste Franse voetbalcompetitie is de Ligue 1. Frans voetbal kijk je live op Ziggo Sport. Ziggo Sport kun je bij KPN en Ziggo kijken, maar ook bij vele andere providers. Ziggo heeft momenteel de uitzendrechten voor de Franse Ligue 1. En dat is niet voor niets. Steeds meer Nederlanders spelen in Frankrijk en bovendien is er natuurlijk grootmacht PSG die veel supersterren gekocht heeft. De Ligue 1 op Ziggo Sport is dus zeker de moeite waard!

  Ligue 1 op TV

  De hoogste competitie in Frankrijk is de Ligue 1. Daar heb je natuurlijk PSG, maar ook veel andere interessante teams. Bovendien gaan er steeds meer Nederlandse naar de Franse competitie. Er komt steeds meer aandacht voor de Ligue 1 en steeds vaker worden wedstrijden op TV uitgezonden. Dat is natuurlijk niet zonder reden, de Franse competitie wordt namelijk steeds interessanter om naar te kijken.

  Stade de Reims – Olympique de Marseille GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Stade de Reims – Olympique de Marseille kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *