Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SSC Napoli – AC Milan op tv | Champions League

SSC Napoli – AC Milan op tv | Champions League

  SSC Napoli – AC Milan op tv kijken? Op dinsdag 18 april 2023 om 21:00 uur spelen SSC Napoli en AC Milan tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SSC Napoli: Stadio Diego Armando Maradona. Wil je de wedstrijd SSC Napoli (Italië) – AC Milan (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 54,726 toeschouwers. In het Stadio Diego Armando Maradona nemen SSC Napoli (Italië, Napels) en AC Milan (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook SSC Napoli – AC Milan via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: SSC Napoli – AC Milan op tv.
  • Wanneer: dinsdag 18 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Diego Armando Maradona, het stadion van SSC Napoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  SSC Napoli - AC Milan op tv

  SSC Napoli – AC Milan op tv

  Wil je SSC Napoli – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen SSC Napoli uit Italië en AC Milan uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • SSC Napoli – AC Milan op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing SSC Napoli – AC Milan
  • 21:00 uur : SSC Napoli – AC Milan LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing SSC Napoli – AC Milan

  Over SSC Napoli-AC Milan Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan:
  • SSC Napoli staat op dit moment1e in de Serie A.
  • AC Milan staat op dit moment 4e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SSC Napoli: “Stadio Diego Armando Maradona” (54,726 toeschouwers).
  • De thuisclub is SSC Napoli uit Italië. SSC Napoli komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is AC Milan uit Italië. SSC Napoli komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Napoli – AC Milan in de Champions League is een Italiaans onderonsje. Het duel gaat tussen de koploper (Napoli) en de nummer vier (AC Milan) uit Italiaanse serie A. Napoli draait dit seizoen extreem goed. De club is al zo goed als zeker van het landskampioenschap en kan zich daarom volledig richten op de Champions League. De club won nog nooit de Champions League en wil er dit jaar een serieuze gooi naar doen. AC Milan won de cup met de grote oren al zeven keer. Bovendien won AC Milan de eerste wedstrijd tegen Napoli in eigen huis met 1-0. Voor Napoli staat er dus een zware wedstrijd op het programma. Om het seizoen nog meer glans te geven wil de club uit Napels koste wat kost winnen. Napoli-Milan op tv in de Champions League belooft dan ook een waar voetbalspektakel te worden. Uitslag eerste wedstrijd: AC Milan – Napoli, 1-0.

  SSC Napoli – AC Milan op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SSC Napoli-AC Milan bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 18 april 2023
  • 21:00 uur, SSC Napoli -AC Milan (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport verzorgt naast RTL 7 ook de wedstrijden in de UEFA Champions League. Ook op één van de zes kanalen kijk je de wedstrijden in de UECL live bij Ziggo Sport. Een extra bonus: Ziggo abonnees kijken gratis naar Ziggo Sport Select. Zo kun je de Champions League wedstrijden dus gratis kijken. Verder wordt er bij Ziggo Sport natuurlijk ook uitgebreid aandacht besteed aan al het laatste nieuws rondom de CL-wedstrijden. Bovendien kijk je naar analyses, samenvattingen, hoogtepunten en de laatste ontwikkelingen rondom het miljoenenbal.

  Champions League op tv

  De match tussen SSC Napoli en AC Milan is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het mooiste voetbaltoernooi ter wereld. De beste clubs en spelers spelen in de Champions League. Het is dan ook de droom van iedere voetballer om de UEFA Champions League te winnen. De Champions League is aangekomen bij de kwartfinales en er zitten dus nog acht clubs in het toernooi. De eerste wedstrijd is inmiddels achter de rug en de returns van de Champions League wedstrijden worden deze week gespeeld. Nu wordt dus bepaald welke clubs er doorgaan naar de halve finales. Daarom gaan het hele spannende wedstrijden worden. Welke clubs gaan de halve finales halen en voor welke teams eindigt het Champions League avontuur in de kwartfinales? Je kijkt de Champions League op RTL 7 en Ziggo Sport.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  SSC Napoli – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SSC Napoli-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd SSC Napoli – AC Milan kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  SSC Napoli – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS SSC Napoli – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar SSC Napoli tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SSC Napoli-AC Milan gratis te bekijken. De wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream SSC Napoli – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SSC Napoli – AC Milan kijken

  De samenvatting van SSC Napoli – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is SSC Napoli – AC Milan op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen SSC Napoli – AC Milan? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is SSC Napoli – AC Milan op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast SSC Napoli vs AC Milan zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SSC Napoli-AC Milan:
  Wanneer is de SSC Napoli – AC Milan livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan wordt gespeeld op dinsdag 18 april 2023.

  Hoe laat is SSC Napoli – AC Milan op tv?

  De wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SSC Napoli – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen SSC Napoli uit Napels, Italië en AC Milan (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SSC Napoli – AC Milan via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SSC Napoli en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik SSC Napoli – AC Milan kijken?

  Je kijkt SSC Napoli – AC Milan op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar SSC Napoli en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SSC Napoli – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik SSC Napoli – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SSC Napoli -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *