Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SS Lazio – ACF Fiorentina

SS Lazio – ACF Fiorentina

  SS Lazio – ACF Fiorentina op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 18:00 uur spelen SS Lazio en ACF Fiorentina tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SS Lazio: Olympisch Stadion Rome. Wil je de wedstrijd SS Lazio – ACF Fiorentina live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 72,698 toeschouwers in het Olympisch Stadion Rome nemen SS Lazio (Rome) en ACF Fiorentina (Florence) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: SS Lazio – ACF Fiorentina op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Olympisch Stadion Rome, het stadion van SS Lazio.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SS Lazio - ACF Fiorentina op tv

  SS Lazio – ACF Fiorentina op tv

  Wil je SS Lazio – ACF Fiorentina op tv kijken? De wedstrijd tussen SS Lazio uit Rome en ACF Fiorentina uit Florence wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SS Lazio – ACF Fiorentina op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : SS Lazio – ACF Fiorentina LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SS Lazio-ACF Fiorentina op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina:
  • SS Lazio staat op dit moment op plaats 3e in de Serie A.
  • ACF Fiorentina staat op dit moment op plaats 11e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SS Lazio: “Olympisch Stadion Rome” (72,698 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.
  Lazio – Fiorentina op tv wordt een mooie wedstrijd. Lazio staat namelijk op een knappe derde plek in de Serie A en wil natuurlijk de aansluiting met de top blijven houden. Fiorentina staat daarentegen op de elfde plek en daarmee in het linkerrijtje. Toch zijn de verschillende in de middenmoot van de Serie A heel klein. Daardoor is iedere wedstrijd voor Fiorentina nu belangrijk. Kan Fiorentina de zware uitwedstrijd tegen Lazio winnen?

  SS Lazio – ACF Fiorentina op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SS Lazio-ACF Fiorentina bij Ziggo Sport:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, SS Lazio -ACF Fiorentina LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A. Je volgt de strijd in de hoogste Italiaanse competitie live op één van de kanalen van Ziggo Sport. Bovendien zijn er veel praatprogramma’s rondom voetbal op Ziggo Sport. Daarin komt ook de Serie A uitgebreid aan bod. Bij Rondo (iedere maandagavond om 20:30 uur) bespreken bekende analisten de Serie A. Onder andere Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst vertellen je het laatste nieuws over de Serie A. Tenslotte kun je ook gratis naar de Serie A kijken als je Ziggo abonnee bent. Ziggo Sport kanaal 14 is namelijk gratis voor Ziggo klanten.

  Serie A op tv

  De match tussen SS Lazio en ACF Fiorentina is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A is de hoogste voetbalcompetitie van Italië. In de Italiaanse competitie vind je veel grote clubs. Juventus, AC Milan, Internazionale, Napoli, AS Roma en Atalanta zijn slechts een aantal Italiaanse topclubs die je in de Serie A ziet spelen. Vroeger stond het Italiaans voetbal altijd bekend om het verdedigende spel. Gelukkig is dat in de loop der jaren veranderd en kun je nu in Italië ook kijken naar mooi, snel en aanvallend voetbal. Een goede reden dus om naar de Serie A op tv te kijken.

  SS Lazio – ACF Fiorentina bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SS Lazio-ACF Fiorentina op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SS Lazio – ACF Fiorentina kijk je op Ziggo Sport.

  SS Lazio – ACF Fiorentina bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SS Lazio – ACF Fiorentina kijken

  Wil je gratis naar SS Lazio tegen ACF Fiorentina kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SS Lazio-ACF Fiorentina gratis te bekijken.

  Livestream SS Lazio – ACF Fiorentina (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SS Lazio – ACF Fiorentina kijken

  De samenvatting van SS Lazio – ACF Fiorentina kijken? Wil je de wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SS Lazio-ACF Fiorentina:
  Wanneer is SS Lazio – ACF Fiorentina op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is SS Lazio – ACF Fiorentina op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SS Lazio – ACF Fiorentina live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SS Lazio (Rome) en ACF Fiorentina (Florence) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SS Lazio – ACF Fiorentina uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SS Lazio en ACF Fiorentina wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik SS Lazio – ACF Fiorentina kijken?

  Je kijkt SS Lazio – ACF Fiorentina op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar SS Lazio en ACF Fiorentina op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SS Lazio – ACF Fiorentina kunt kijken.

  Kan ik SS Lazio – ACF Fiorentina ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SS Lazio -ACF Fiorentina zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *