Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SS Lazio – AC Milan

SS Lazio – AC Milan

  SS Lazio – AC Milan op tv kijken? Op dinsdag 24 januari 2023 om 20:45 uur spelen SS Lazio en AC Milan tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SS Lazio: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd SS Lazio – AC Milan live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 72,698 toeschouwers in het Stadio Olimpico nemen SS Lazio (Rome) en AC Milan (Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: SS Lazio – AC Milan op tv.
  • Wanneer: dinsdag 24 januari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van SS Lazio.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SS Lazio - AC Milan op tv

  SS Lazio – AC Milan op tv

  Wil je SS Lazio – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen SS Lazio uit Rome en AC Milan uit Milaan wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SS Lazio – AC Milan op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : SS Lazio – AC Milan LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SS Lazio-AC Milan op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan:
  • SS Lazio staat op dit moment op plaats 6e in de Serie A.
  • AC Milan staat op dit moment op plaats 2e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SS Lazio: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  SS Lazio krijgt in de midweekse speelronde in de Serie A het grote AC Milan op bezoek. AC Milan staat op dit moment tweede in de Italiaanse competitie, op ruime afstand achter Napoli. Lazio staat zesde, een plek die net genoeg is voor Europees voetbal. Toch zal ook Lazio alles op alles zetten om hoger op de ranglijst te komen. Het belooft dus een lastige uitwedstrijd te worden voor AC Milan. Bovendien is het verschil tussen Milan en Lazio slechts vier punten. Het is voor beide clubs dus een zeer belangrijke wedstrijd.

  SS Lazio – AC Milan op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SS Lazio-AC Milan bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, SS Lazio -AC Milan LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Italiaanse voetbalcompetitie is de Serie A. De tv-rechten voor de Serie A zijn in handen van Ziggo Sport. Daardoor kun je veel wedstrijden uit de Italiaanse competitie live kijken bij Ziggo Sport. Doordat Ziggo Sport meerdere kanalen heeft kunnen ze ook meerdere voetbalwedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Een ruim aanbod voor de echte voetballiefhebber dus. Daarnaast kijk je bij Ziggo Sport naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, haarscherpe analyses en prachtige samenvattingen. Zo blijf je altijd op de hoogte van al het voetbal uit de Italiaanse competitie.

  Serie A op tv

  De match tussen SS Lazio en AC Milan is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A is de hoogste voetbalcompetitie in Italië. De Italiaanse competitie kent veel grote clubs en ook veel grote spelers hebben ooit wel een keer in de Serie A gevoetbald. Clubs als AC Milan, Internazionale, Juventus, AS Roma en Napoli zijn natuurlijk mooi om op tv te volgen. Bovendien spelen er regelmatig Nederlanders in de Serie A. Een extra reden dus om het Italiaans voebal op tv te kijken.

  SS Lazio – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SS Lazio-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SS Lazio – AC Milan kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  SS Lazio – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SS Lazio – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar SS Lazio tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SS Lazio-AC Milan gratis te bekijken.

  Livestream SS Lazio – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SS Lazio – AC Milan kijken

  De samenvatting van SS Lazio – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SS Lazio-AC Milan:
  Wanneer is SS Lazio – AC Milan op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan wordt gespeeld op dinsdag 24 januari 2023.

  Hoe laat is SS Lazio – AC Milan op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SS Lazio – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SS Lazio (Rome) en AC Milan (Milaan) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SS Lazio – AC Milan uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SS Lazio en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik SS Lazio – AC Milan kijken?

  Je kijkt SS Lazio – AC Milan op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar SS Lazio en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SS Lazio – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik SS Lazio – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SS Lazio -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *