Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv | Champions League

Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv | Champions League

  Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op dinsdag 13 september 2022 om 18:45 uur spelen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sporting Clube de Portugal: Estádio José Alvalade. Wil je de wedstrijd Sporting Clube de Portugal (Portugal) – Tottenham Hotspur (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 50,095 toeschouwers. In het Estádio José Alvalade nemen Sporting Clube de Portugal (Portugal, Lissabon) en Tottenham Hotspur (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: dinsdag 13 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Estádio José Alvalade, het stadion van Sporting Clube de Portugal.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Sporting Clube de Portugal - Tottenham Hotspur op tv

  Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal uit Portugal en Tottenham Hotspur uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur
  • 18:45 uur : Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur

  Over Sporting Clube de Portugal-Tottenham Hotspur op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur:
  • Sporting Clube de Portugal staat op dit momentzevende in de Primeira Liga.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment derde in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sporting Clube de Portugal: “Estádio José Alvalade” (50,095 toeschouwers).
  • De thuisclub is Sporting Clube de Portugal uit Portugal. Sporting Clube de Portugal komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • De uitclub is Tottenham Hotspur uit Engeland. Sporting Clube de Portugal komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Sporting Portugal vs Tottenham is een match uit groep D van de UEFA CL. Beide clubs wonnen hun eerste groepswedstrijd en dit maakt de wedstrijd meteen een topwedstrijd in groep D. Sporting kent geen goede competitiestart waardoor het dus in de CL hoge ogen wil gooien. Afgelopen weekend won de ploeg wel met 4-0. Tottenham zou het dit weekend opnemen tegen Manchester City, maar die wedstrijd is uitgesteld waardoor ze zich volledig kunnen focussen op deze Champions League wedstrijd.

  Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sporting Clube de Portugal-Tottenham Hotspur bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 13 september 2022
  • 18:45 uur, Sporting Clube de Portugal -Tottenham Hotspur (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sporting Clube de Portugal-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar Sporting Clube de Portugal tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sporting Clube de Portugal-Tottenham Hotspur gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Sporting Clube de Portugal vs Tottenham Hotspur zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sporting Clube de Portugal-Tottenham Hotspur:
  Wanneer is Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op dinsdag 13 september 2022.

  Hoe laat is Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op tv?

  De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal uit Lissabon, Portugal en Tottenham Hotspur (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Sporting Clube de Portugal en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik Sporting Clube de Portugal – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sporting Clube de Portugal -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *