Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga

Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga

  Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 22:15 uur spelen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga tegen elkaar in de Primeira Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sporting Clube de Portugal: Estádio José Alvalade. Wil je de wedstrijd Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 50,095 toeschouwers in het Estádio José Alvalade nemen Sporting Clube de Portugal (Lissabon) en S.C. Braga (Braga) het tegen elkaar op. De aftrap is om 22:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primeira Liga.
  • Wie: Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 22:15 uur.
  • Waar: Estádio José Alvalade, het stadion van Sporting Clube de Portugal.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Sporting Clube de Portugal - S.C. Braga op tv

  Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv

  Wil je Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv kijken? De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal uit Lissabon en S.C. Braga uit Braga wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 22:15 uur. Om 22:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 0:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op TV
  • 22:00 uur, Voorbeschouwing
  • 22:15 uur : Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sporting Clube de Portugal-S.C. Braga op tv

  Alles over de Primeira Liga wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga:
  • Sporting Clube de Portugal staat op dit moment op plaats 4e in de Primeira Liga.
  • S.C. Braga staat op dit moment op plaats 2e in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sporting Clube de Portugal: “Estádio José Alvalade” (50,095 toeschouwers).
  • Competitie: Primeira Liga, Portugal
  • De aftrap is om 22:15 uur.
  Sporting Clube de Portugal, of kortweg Sporting CP, neemt het in eigen huis op tegen S.C. Braga. Bij Sporting tegen Braga vandaag zien we onder andere St. Juste in actie (Sporting CP). Bij Braga geen Nederlanders maar wel voormalig PSV’er Bruma. De wedstrijd tussen Sporting CP en Braga is een echte topwedstrijd in het Portugese voetbal. De wedstrijd Sporting CP – Braga vandaag gaat tussen de huidige nummer twee en de nummer vier van de Portugese competitie. Het belooft dus een waar spektakelstuk te worden.

  Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op Ziggo Sport Docu

  De Primeira Liga wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 22:15 uur. Voor de Primeira Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sporting Clube de Portugal-S.C. Braga bij Ziggo Sport Docu:
  • 22:00 uur, voorbeschouwing.
  • 22:15 uur, Sporting Clube de Portugal -S.C. Braga LIVE
  • 0:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De uitzendrechten voor de Portugeze voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Hoewel de competitie in Portugal niet altijd even veel aandacht krijgt in Nederland zijn de wedstrijden zeker de moeite waard. Bovendien spelen in de Portugese League vaak veel talenten van de toekomst. Redenen genoeg dus om het voetbal in Portugal bij Ziggo Sport te kijken.

  Primeira Liga op tv

  De match tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga is een wedstrijd in de Primeira Liga (De voetbalcompetitie in Portugal). De Primeira Liga is de hoogste voetbalcompetitie in Portugal. Er spelen veel bekende clubs in de Portugese competitie. De competitie wordt ook wel de “Liga Portugal Bwin” genoemd, vanwege sponsorrechten. Sporting Portugal, Braga en natuurlijk Porto en Benfica zijn de grote Portugese clubs. De competitie is van een hoog niveau en de wedstrijden zijn spannend om naar te kijken.

  Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sporting Clube de Portugal-S.C. Braga op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga uit de Primeira Liga (Portugal) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primeira Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Portugal op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kijken

  Wil je gratis naar Sporting Clube de Portugal tegen S.C. Braga kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sporting Clube de Portugal-S.C. Braga gratis te bekijken.

  Livestream Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kijken

  De samenvatting van Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primeira Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sporting Clube de Portugal-S.C. Braga:
  Wanneer is Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv?

  De Primeira Liga wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga is om 22:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal (Lissabon) en S.C. Braga (Braga) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kijken?

  Je kijkt Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Sporting Clube de Portugal en S.C. Braga op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga kunt kijken.

  Kan ik Sporting Clube de Portugal – S.C. Braga ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sporting Clube de Portugal -S.C. Braga zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *