Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Spezia Calcio – SSC Napoli

Spezia Calcio – SSC Napoli

  Spezia Calcio – SSC Napoli op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 12:30 uur spelen Spezia Calcio en SSC Napoli tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Spezia Calcio: Stadio Alberto Picco. Wil je de wedstrijd Spezia Calcio – SSC Napoli live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 11,466 toeschouwers in het Stadio Alberto Picco nemen Spezia Calcio (La Spezia) en SSC Napoli (Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Spezia Calcio – SSC Napoli op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 12:30 uur.
  • Waar: Stadio Alberto Picco, het stadion van Spezia Calcio.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Spezia Calcio - SSC Napoli op tv

  Spezia Calcio – SSC Napoli op tv

  Wil je Spezia Calcio – SSC Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Spezia Calcio uit La Spezia en SSC Napoli uit Napels wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 12:30 uur. Om 12:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Spezia Calcio – SSC Napoli op TV
  • 12:15 uur, Voorbeschouwing
  • 12:30 uur : Spezia Calcio – SSC Napoli LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Spezia Calcio-SSC Napoli op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli:
  • Spezia Calcio staat op dit moment op plaats 17e in de Serie A.
  • SSC Napoli staat op dit moment op plaats 1e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Spezia Calcio: “Stadio Alberto Picco” (11,466 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 12:30 uur.
  Napoli gaat dit weekend op bezoek bij Spezia Calcio. Napoli zit op rozen. De laatste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen en de club staat dan ook bovenaan in de Seria A. Bovendien is het gat met de nummer twee (Internazionale) maar liefst 13 punten. In Napels wordt dus alvast een kampioensfeest voorbereid. Toch zal Spezia zijn huid duur verkopen. Bij verlies komt de club namelijk mogelijk weer in de degradatiezorgen. Het wordt dus een mooi duel.

  Spezia Calcio – SSC Napoli op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 12:30 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Spezia Calcio-SSC Napoli bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 12:15 uur, voorbeschouwing.
  • 12:30 uur, Spezia Calcio -SSC Napoli LIVE
  • 14:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A. De Serie A kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport en daar vind je veel aandacht voor de topclubs in het Italiaanse voetbal. Bovendien spelen er op dit moment veel Nederlanders in de Serie A en daar heeft Ziggo Sport natuurlijk ook extra aandacht voor.

  Serie A op tv

  De match tussen Spezia Calcio en SSC Napoli is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A wordt steeds spannender. Hoewel Napoli momenteel met kop en schouders boven de rest uitstijgt, is het daaronder wel heel spannend. Het verschil tussen nummer 2 en 6 is maar drie punten. Bovendien vind je bovenin de Serie A alle topclubs. AC Milan, Inter, Lazio Roma, Atalanta en AS Roma doen allemaal bovenin mee. De competitie gaat de komende weken dus beslist worden. Welke club kan aanhaken bij de topclubs en welke club zakt weg? De Serie A op tv kijken is nu spannender dan ooit.

  Spezia Calcio – SSC Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Spezia Calcio-SSC Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Spezia Calcio – SSC Napoli kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Spezia Calcio – SSC Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Spezia Calcio – SSC Napoli kijken

  Wil je gratis naar Spezia Calcio tegen SSC Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Spezia Calcio-SSC Napoli gratis te bekijken.

  Livestream Spezia Calcio – SSC Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Spezia Calcio – SSC Napoli kijken

  De samenvatting van Spezia Calcio – SSC Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Spezia Calcio-SSC Napoli:
  Wanneer is Spezia Calcio – SSC Napoli op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is Spezia Calcio – SSC Napoli op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli is om 12:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Spezia Calcio – SSC Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Spezia Calcio (La Spezia) en SSC Napoli (Napels) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Spezia Calcio – SSC Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Spezia Calcio en SSC Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Spezia Calcio – SSC Napoli kijken?

  Je kijkt Spezia Calcio – SSC Napoli op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Spezia Calcio en SSC Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Spezia Calcio – SSC Napoli kunt kijken.

  Kan ik Spezia Calcio – SSC Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Spezia Calcio -SSC Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *