Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Speel Betcity tijdens de Nations League

Speel Betcity tijdens de Nations League

  wedden op nations league met betcity

  Ook tijdens de week van internationaal voetbal zijn er weer diverse promoties in het Sportsbook van BetCity! Het Nederlands elftal speelt donderdag in groep D van de Nations League een uitwedstrijd tegen Polen. Het team van Louis van Gaal is nog ongeslagen in de groep, en verspilde tot nu toe nog maar 1x punten (tegen Polen). Kan Louis van Gaal de vorige misstap rechtzetten door in Warschau van Polen te winnen? Bij BetCity krijgen nieuwe spelers maar liefst 50 keer hun inzet terug voor een overwinning van Nederland. 

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  Nations League Free Bet

  De Nations League wedstrijd tussen Polen en Nederland is de wedstrijd van de week bij BetCity. Bij een minimale storting van €20,- kunnen alle spelers een Free Bet van €5,- claimen voor deze wedstrijd. Na het claimen moet de speler de Free Bet inzetten op de wedstrijd van de week. Dit kan doormiddel van een pre-match of een live weddenschap. 

  Dit weekend wordt er geracet in Singapore. De nachtrace op het stratencircuit staat altijd garant voor spektakel. Weet Max verstappen deze race te winnen, en daarmee een grote stap te zetten naar het wereldkampioenschap? Dan krijgen nieuwe spelers 50x hun inzet terug. (Deze promotie is vanaf donderdag beschikbaar!)

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *