Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Vitesse op tv

Sparta – Vitesse op tv

  Sparta – Vitesse op tv kijken? Op zondag 24 september 2023 om 12:15 uur spelen Sparta en Vitesse tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta: het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 10,250 toeschouwers in het Kasteel nemen Sparta en Vitesse het tegen elkaar op. Sparta-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Sparta - Vitesse op tv

  Sparta – Vitesse op tv

   • Wat: Sparta-Vitesse op tv
   • Datum: zondag 24 september 2023
   • Tijd: 12:15 uur
   • Waar: het Kasteel, Rotterdam
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta uit Rotterdam en Vitesse uit Arnhem wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Sparta – Vitesse op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Sparta – Vitesse op tv

   • Wedstrijd op tv: Sparta-Vitesse LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: zondag 24 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 11:45 uur.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Nabeschouwing: 14:15 uur.
  Na afloop van de Sparta-Vitesse live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Sparta – Vitesse, analyses en interviews

  Sparta – Vitesse kijken

  De wedstrijd tussen Sparta en Vitesse op zondag 24 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Sparta - Vitesse bij Canal Digitaal
  Sparta - Vitesse Online.nl
  Sparta - Vitesse Ziggo
  Sparta - Vitesse KPN
  Sparta - Vitesse Youfone
  Sparta - Vitesse T-Mobile

  Over Sparta – Vitesse

  • Uitslag laatste wedstrijd Sparta-Vitesse: 3-1 (11 maart 2023) .
  De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en SBV Vitesse is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. Sparta – Vitesse is een prachtige wedstrijd om live te zien. Sowieso geven wedstrijden op het Kasteel in Rotterdam altijd een prachtige sfeer aan een wedstrijd. Daarnaast is het een interessant duel. Sparta draait namelijk buitengewoon goed, terwijl Vitesse buitengewoon slecht draait. Beide clubs verloren hun vorige Eredivisie wedstrijd en willen dus graag weer winnen. Vitesse verloor met 2-0 van RKC, terwijl Sparta met 2-0 van AZ verloor. Onze voorspelling van Sparta – Vitesse: 2-0.

  Speelronde 6

  We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

  Over Sparta

   • Sparta Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kasteelheren”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 6e
   • Trainer : Jeroen Rijsdijk
   • Topscorer: Charles-Andreas Brym (2 doelpunt(en)).
  Sparta begon het seizoen ijzersterk en is eigenlijk nog steeds aan een prima reeks bezig. Afgelopen week werd er weliswaar verloren van AZ, maar dat is natuurlijk geen schande. Dat was pas de eerste verloren wedstrijd van Sparta in het seizoen 23/24. Toch zijn er nog wel twee dingen waar Sparta aan moet werken: 1. Vaker scoren en 2: minder goals tegenkrijgen. De wedstrijden van Sparta zijn namelijk wel heel spannend. Het zou voor de gemiddelde Sparta fan ook wel eens fijn zijn om iets rustiger de wedstrijd te kunnen kijken.

  Over Vitesse

   • SBV Vitesse
   • Bijnaam: “Vites”
   • Plaats: Arnhem
   • Clubkleuren: Geel en zwart
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer: Phillip Cocu
   • Topscorer Marco van Ginkel( 2 doelpunt(en)).
  Het rommelt weer eens bij “Vites”. De club uit Arnhem wist dit seizoen pas één van de vier wedstrijden te winnen. De andere drie duels gingen verloren. Bovendien werden de laatste drie wedstrijden allemaal verloren. Kan coach Phillip Cocu het tij nog keren na drie verloren duels? Million Manhoef in bovendien geschorst na zijn rode kaart afgelopen tegen RKC. Daar kan Cocu dus ook niet op rekenen. Al met al wordt het een moeilijke uitwedstrijd voor Vitesse.

  Sparta – Vitesse bij ESPN 1

  Sparta-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Deze zender is tegenwoordig gratis te zien op tv bij iedere provider. Op deze manier wordt het voetbal natuurlijk steeds toegankelijker voor iedereen. Niet alle Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op ESPN 1. Er wordt een selectie gemaakt van wedstrijden die gratis te zien zijn. De wedstrijden die deze week gratis op ESPN te zien zijn: Almere City-PSV, Sparta-Vitesse en RKC-FC Twente. Je kijkt Sparta Rotterdam-SBV Vitesse op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Sparta – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Sparta en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Sparta – Vitesse op zondag 24 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Sparta – Vitesse

  De wedstrijd tussen Sparta – Vitesse op tv wordt gespeeld op zondag 24 september 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Kasteel. Er is plek voor 10,250 toeschouwers. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:15 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Sparta – Vitesse is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Sparta – Vitesse uitgezonden?

  Je kijkt Sparta – Vitesse op ESPN 1.

  Wanneer is Sparta – Vitesse?

  Sparta – Vitesse wordt gespeeld op zondag 24 september 2023.

  Hoe laat begint Sparta – Vitesse?

  Sparta – Vitesse begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Sparta – Vitesse live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Sparta – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Sparta – Vitesse online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Sparta – Vitesse beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *