Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv | zaterdag 8 oktober 2022

Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv | zaterdag 8 oktober 2022

  Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv kijken? Op zaterdag 8 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Sparta Rotterdam en FC Emmen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: Het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Emmen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 11,000 toeschouwers in het Het Kasteel nemen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en FC Emmen (Emmen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 8 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Sparta Rotterdam - FC Emmen op tv

  Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv

  Wil je Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam uit Rotterdam en FC Emmen uit Emmen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta Rotterdam – FC Emmen op TV
  • 18:30 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Sparta Rotterdam – FC Emmen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta Rotterdam-FC Emmen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen:
  • Sparta Rotterdam staat op dit moment op plaats 8 in de Eredivisie.
  • FC Emmen staat op dit moment op plaats 17 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: “Het Kasteel” (11,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Sparta – Emmen op tv is een interessante wedstrijd. Emmen staat op de één na laatste plek in de Eredivisie. Sparta daarentegen heeft een prima seizoen. De Rotterdammers staan op een prima achtste plek en zullen tevreden zijn dat ze in het linkerrijtje staan. Emmen wil nu toch echt punten gaan pakken. Gaat dat ze lukken op het Kasteel of weet Sparta de goede lijn door te zetten?

  Sparta Rotterdam – FC Emmen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta Rotterdam-FC Emmen bij ESPN:
  • 18:30 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, Sparta Rotterdam -FC Emmen LIVE
  • 20:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Sparta Rotterdam – FC Emmen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta Rotterdam-FC Emmen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Emmen kijk je op ESPN.

  Sparta Rotterdam – FC Emmen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta Rotterdam – FC Emmen kijken

  Wil je gratis naar Sparta Rotterdam tegen FC Emmen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta Rotterdam-FC Emmen gratis te bekijken.

  Livestream Sparta Rotterdam – FC Emmen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta Rotterdam – FC Emmen kijken

  De samenvatting van Sparta Rotterdam – FC Emmen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta Rotterdam-FC Emmen:
  Wanneer is Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen wordt gespeeld op zaterdag 8 oktober 2022.

  Hoe laat is Sparta Rotterdam – FC Emmen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta Rotterdam – FC Emmen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en FC Emmen (Emmen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta Rotterdam – FC Emmen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Sparta Rotterdam – FC Emmen kijken?

  Je kijkt Sparta Rotterdam – FC Emmen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Sparta Rotterdam en FC Emmen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta Rotterdam – FC Emmen kunt kijken.

  Kan ik Sparta Rotterdam – FC Emmen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta Rotterdam -FC Emmen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *