Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv | Eredivisie

Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv | Eredivisie

  Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 16:45 uur spelen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: Het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 11,000 toeschouwers in het Het Kasteel nemen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en AZ Alkmaar (Alkmaar) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam.
  • Uitgezonden op: ESPN
  Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar op tv

  Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv

  Wil je Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam uit Rotterdam en AZ Alkmaar uit Alkmaar wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op TV
  • 16:30 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar:
  • Sparta Rotterdam staat op dit momenttwaalfde in de Eredivisie.
  • AZ Alkmaar staat op dit moment vierde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: “Het Kasteel” (11,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.
  Sparta – AZ op het Kasteel in Rotterdam is een heerlijke afsluiter van het Eredivisie weekend. In het iconische stadion van Sparta komt AZ op bezoek. Sparta speelt dit jaar weer op gras in plaats van kunstgras. Alleen al het spelen op natuurgras is natuurlijk een overwinning. Maar daarnaast zijn de 3 punten voor Sparta natuurlijk ook meer dan welkom. AZ wil de lastige uitwedstrijd daarentegen ook graag winnen.

  Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar bij ESPN:
  • 16:30 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, Sparta Rotterdam -AZ Alkmaar LIVE
  • 18:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie zit de laatste jaren weer enorm in de lift. Mede door de Europese successen is de Eredivisie weer een competitie geworden die Europees meetelt. Dit is ook te zien aan de spelers die op de Nederlandse velden te zien zijn. Steeds meer bekende spelers kiezen voor de Eredivisie. Daarnaast is de strijd en passie die geleverd wordt één van de pluspunten aan “onze” Eredivisie.

  Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kijk je op ESPN.

  Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kijken

  Wil je gratis naar Sparta Rotterdam tegen AZ Alkmaar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar gratis te bekijken.

  Livestream Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kijken

  De samenvatting van Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar:
  Wanneer is Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en AZ Alkmaar (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kijken?

  Je kijkt Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar op ESPN.

  Kan ik gratis naar Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar kunt kijken.

  Kan ik Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta Rotterdam -AZ Alkmaar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *