Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta Rotterdam – Ajax op tv | Eredivisie

Sparta Rotterdam – Ajax op tv | Eredivisie

  Sparta Rotterdam – Ajax op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2025 om 14:30 uur spelen Sparta Rotterdam en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: Het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta Rotterdam – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 11,000 toeschouwers in het Het Kasteel nemen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta Rotterdam – Ajax op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2025.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Sparta Rotterdam - Ajax op tv

  Sparta Rotterdam – Ajax op tv

  Wil je Sparta Rotterdam – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam uit Rotterdam en Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta Rotterdam – Ajax op TV
  • 14:10 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Sparta Rotterdam – Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta Rotterdam-Ajax op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax:
  • Sparta Rotterdam staat op dit momentelfde in de Eredivisie.
  • Ajax staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta Rotterdam: “Het Kasteel” (11,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Sparta – Ajax op tv is een mooie wedstrijd op het Kasteel in Rotterdam. Sparta heeft dit seizoen pas 1 punt weten te pakken terwijl de Amsterdammers nog geen wedstrijd hebben verloren. Vorige week verloor Sparta nog nipt van AZ, maar daarmee hebben ze wel laten zien dat het grote clubs niet makkelijk maken. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden.

  Sparta Rotterdam – Ajax op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta Rotterdam-Ajax bij ESPN 3:
  • 14:10 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Sparta Rotterdam -Ajax LIVE
  • 16:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft al jaren de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je al het voetbal van Nederlandse bodem live bij ESPN. Bovendien zijn er regelmatig interessante documentaires op ESPN. Naast de livewedstrijden kijk je ook naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte zijn er na afloop van de wedstrijden uitgebreide samenvattingen te zien en ook is er ruim aandacht voor interviews met spelers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta Rotterdam en Ajax is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Sparta Rotterdam – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta Rotterdam-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta Rotterdam – Ajax kijk je op ESPN 3.

  Sparta Rotterdam – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta Rotterdam – Ajax kijken

  Wil je gratis naar Sparta Rotterdam tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta Rotterdam-Ajax gratis te bekijken.

  Livestream Sparta Rotterdam – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta Rotterdam – Ajax kijken

  De samenvatting van Sparta Rotterdam – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta Rotterdam-Ajax:
  Wanneer is Sparta Rotterdam – Ajax op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2025.

  Hoe laat is Sparta Rotterdam – Ajax op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta Rotterdam – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam (Rotterdam) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta Rotterdam – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Sparta Rotterdam – Ajax kijken?

  Je kijkt Sparta Rotterdam – Ajax op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Sparta Rotterdam en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta Rotterdam – Ajax kunt kijken.

  Kan ik Sparta Rotterdam – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta Rotterdam -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *