Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Heerenveen op tv | Eredivisie

Sparta – Heerenveen op tv | Eredivisie

  Sparta – Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 15 april 2023 om 21:00 uur spelen Sparta en Heerenveen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta: Het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 11,026 toeschouwers in het Het Kasteel nemen Sparta (Rotterdam) en Heerenveen (Heerenveen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta – Heerenveen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 15 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Het Kasteel, het stadion van Sparta.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Sparta - Heerenveen op tv

  Sparta – Heerenveen op tv

  Wil je Sparta – Heerenveen op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta uit Rotterdam en Heerenveen uit Heerenveen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta – Heerenveen op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Sparta – Heerenveen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta-Heerenveen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen:
  • Sparta staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie.
  • Heerenveen staat op dit moment op plaats 8e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta: “Het Kasteel” (11,026 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Sparta krijgt dit weekend Heerenveen op bezoek. Na de knappe overwinning van vorige week tegen AZ zal de ploeg uit Rotterdam vleugels hebben gekregen. Ze kunnen dus ook maar zo eens van Heerenveen gaan winnen. Ook Heerenveen draait de laatste weken overigens lekker. De club verloor al drie wedstrijden op rij niet, won de derby tegen Groningen en speelde gelijk tegen AZ. Een prima reeks ook voor Heerenveen dus. Sparta-Heerenveen op tv kan maar zo eens een wedstrijd zijn tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Wij vinden het in ieder geval lastig om een winnaar te voorspellen.

  Sparta – Heerenveen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta-Heerenveen bij ESPN:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Sparta -Heerenveen LIVE
  • 23:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Op één van de kanalen van ESPN kijk je naar de Eredivisie. De Nederlandse competitie wordt prachtig in beeld gebracht door ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je de Eredivisie live. Bovendien is er voor de wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing. Tijdens deze voorbeschouwing worden de kansen en ontwikkelingen van de clubs besproken. Na afloop van het duel zie je op ESPN interviews, analyses en een nabeschouwing. Tenslotte volg je ook het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta en Heerenveen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is spannender dan ooit tevoren. Zowel boven- als onderin de competitie is het razend spannend en dat zie je ook terug in de wedstrijden. Om iedere bal wordt gestreden, ieder duel wordt uitgevochten en de wedstrijden zijn daarom spectaculair om te volgen. Bovendien zijn er nog een heleboel clubs in de race voor het kampioenschap. De Eredivisie is al jaren dé voetbalcompetitie die door veel Nederlandse voetbalfans op de voet gevolgd wordt. Zeker het kijken waard dus!

  Sparta – Heerenveen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta-Heerenveen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta – Heerenveen kijk je op ESPN.

  Sparta – Heerenveen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en Heerenveen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta – Heerenveen kijken

  Wil je gratis naar Sparta tegen Heerenveen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta-Heerenveen gratis te bekijken.

  Livestream Sparta – Heerenveen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en Heerenveen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta – Heerenveen kijken

  De samenvatting van Sparta – Heerenveen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta-Heerenveen:
  Wanneer is Sparta – Heerenveen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 15 april 2023.

  Hoe laat is Sparta – Heerenveen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta – Heerenveen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta (Rotterdam) en Heerenveen (Heerenveen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta – Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta en Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Sparta – Heerenveen kijken?

  Je kijkt Sparta – Heerenveen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Sparta en Heerenveen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta – Heerenveen kunt kijken.

  Kan ik Sparta – Heerenveen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta -Heerenveen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *